Vanessa Paradis

6.6

Články 3

Tihle herci vás dostanou i jako malíři!
Téma19. 4. 2020
Tihle herci vás dostanou i jako malíři!

Většina talentovaných lidí nemá talent jen na jednu věc. Řada herců umí i krásně zpívat či tancovat. A někteří umí i nádherně malovat a vytvářet zajímavá umělecká díla i v dalších oblastech výtvarného umění jako sochařství, loutkářství či plastice.

OBRAZEM: Momentky z Cannes
Festivaly a ceny23. 5. 2016
OBRAZEM: Momentky z Cannes

Včera byl ve francouzském letovisku Cannes uzavřen 69. ročník slavného festivalu. Z hlavní ceny se těšil režisér Ken Loach za komediální drama Já, Daniel Blake (2016), které letos zamíří i do českých kin. Z oficiálního webu vybíráme festivalové momentky. V galerii se můžete těšit na dámskou delegaci k filmu The Neon Demon (2016), návštěvníka Jeana Reno (na titulní fotce s herečkou Charlize Theron) nebo režiséra a předsedu poroty George Millera. Kmotr punk rocku Iggy Pop dostál své pověsti a patřičně si pohrál s přítomnými novináři. To chcete vidět!

Vanessa Paradis – nová Audrey Hepburn?
Filmy30. 6. 2010
Vanessa Paradis – nová Audrey Hepburn?

Vanessa Paradis (37) se prosadila jako herečka, zpěvačka, modelka, přesto je v titulcích magazínů na celém světě zmiňována nejčastěji v souvislosti s jejím současným partnerem Johnny Deppem. My tuto francouzskou femme fatale budeme mít možnost vidět v srpnu na plátnech českých kin vedle krasavce par excellence Romaina Durise v romantické komedii L'Arnacoeur, přeložené jako (K)lamač srdcí. Ve Francii má film premiéru tento pátek.