Tomáš Vynikal

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Producent a střihač dokumentárních filmů Nemocnice na konci světa (2008) a Smrt Fuerteventury (2008). Externí reportér a kameraman Aktualne.cz, Ireport.cz a Hudba.zoznam.sk. Externí redaktor časopisů Naše příroda, Vesmír a Příroda. Produkční a námětová spolupráce s Českou televizí.

Účast na festivalech (filmy Nemocnice na konci světa a Smrt Fuerteventury): Trento Film Festival Montagna, Italy 2009, Festival International du Film de Montagne et Aventure, France 2009, Spotkania z Filmem Górskim, Poland 2010, Mezinárodní festival outdoorových filmů 2008, Academia film Olomouc 2009, Mezinárodní filmový festival trvale udržitelného rozvoje, Ostrava 2009, Festival EkoBiograf, Brno 2010, Mezinárodní Horolezecký Filmový Festival, Teplice nad Metují 2010, Medzinárodný festival filmov o trvalo udržateľnom rozvoji - ekotopfilm, Bratislava 2009 a Mezinárodní filmový festival o životním prostředí, přírodním a kulturním dědictví, Český Krumlov 2009.

 


Znáte z


Tomáš Vynikal: Filmy a pořady 13