Jo

71%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Na rozdíl od ostatních filmů Luise de Funes je JO celkem neznámý. Teda aspoň v mým okolí,protože když o filmu mluvím,tak o něm nikdo neslyšel. JO je v podstatě další ztřeštěná francouzská komedie se spoustou dialogu a velmi zamotaným dějem,který je postupem času ještě více a více zamotaný. Skvělá komedie.
avenis
avenis
8 202 bodů
6
Jedna ze slabších komedií, i když po herecké stránce skvělé. Téma "kam s ní", tedy s mrtvolou, si autoři patrně vypůjčili z Hitchcockova filmu Potíže s Harrym. Nemůžu říct, že film není zábavný, ale spíš až v poslední třetině. Trochu hodně bijí do očí interiéry a exteriéry, kdy spolu naprosto nenavazuje vesnický vstup do domku s obrovskými moderními interiéry, zjevně ve studiu. Je tam příliš mnoho dveří, několik různých vjezdů, no zkrátka chaos. Srovnám-li s Oscarem, je to prostě slabé.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Na dabing Jiřího Císlera jsem si poměrně rychle zvyknul, ikdyž samozřejmě Filipovský to není, a užíval si nádherné situační francouzské komedie, která je skvostně obsazená a dává vyniknout i jiným hercům než Funesovi. Parádní zábava.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
8
"Jak to dokáže?" a odpověď je taky z filmu: "Sudičky mu to dali do vínku..." Jízda po zábradlí mě dostala, ale nic to nebylo proti závěrečné četnické scénce. Pobavil jsem se opravdu dobře.
  • Bernard Blier, Louis de Funès, Claude Gensac a Paul Préboist!
martin2560
martin2560
645 bodů
8
Claude Censac je prostě nejlepší filmová manželka L.D.Funese...😁Spolu to hrají dokonale jako vždycky, smál jsem se od začátku do konce.Rychlý sled událostí kdy jen litate očima po obrazovce a zíráte kam celá zápletka spěje 😀😀😀