Svatba na bitevním poli

42%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Dušana Kleina mám jako režiséra velmi rád,ale zde šlápl vedle. Možná za to může scénář od paní Papouškové,která spíše seriálové věci typu Pojišťovna štěstí,nebo Obchoďák. Těžko říct,ale i když si snímek snaží držet určitý nadhled,tak se utápí v trapnosti a snaze být vtipný ať to stojí co to stojí.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Naprosto nechápu, co vedlo herecké legendy Somra a Polívku i režiséra Dušana Kleina k účasti na podobné hrůze - plytký děj, nulová zábavnost, nezajímavý scénář (co to má znamenat, paní Papoušková???), většinou naprosto amatérské herecké výkony (v čele s Janou Doleželovou a Miroslavem Šimůnkem) ... Zbytečný film, škoda času a peněz.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Viděl jsem hodně hloupých českých filmů, ale tenhle jim kraluje (no dobře, nekraluje, ale nemá k tomu daleko). Mám pocit, že scénárista se před psaním praštil do hlavy, protože neuvěřitelně tupý příběh překvapuje svou hloupostí a nesmyslností. Režisér Klein to rozhodně nezachraňuje a herci se snaží, aby je někdo neobvinil z toho, že hrají. A daří se jim to dobře. Veskrze tupé, špatné, nudné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Fakt jsem moc nepobral o čem to jako mělo být. Klein je slušný řemeslník, ale zfilmovat scénář od autorky Pojišťovny, Cest domů a podobných seriálových majstrštyků do nějaké normální koukatelné podoby by nedokázal asi nikdo.
Fingon
16 886 bodů
4
Takový nijaký film... O tom, že se vůbec natáčí poblíž mého bydliště jsem se dozvěděl tak, že jsem šel na obecní úřad žádat o povolení k natáčení vlastního filmu...
bayern
13 716 bodů
0.5
No,co o tomto blábolu napsat.Pan Klein to asi zrovna neměl v hlavě v pořádku nebo do své oblíbené dýmky omylem napěchoval něco travnatého. Humor na bodu nula,no prostě zbytečnej film!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Něco mě pobavilo, něčemu jsem se upřímně zasmál ale většina stála za...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Komedie? Možná, ale možná, ale moc jsem se nesmál, skoro vůbev, prostě nebylo čemu. A také sem zde nenašel žádnou pointu, děj, a pak mi to došlo, tenhle film je naprosto o ničem. Výběr herců také tak, na jedné straně herecká esa, jako Bolek, Somr, Adamovská a na druhé straně Šimůnek, Bambas a hlavně co tu dělal ten Vojtek ? To byl hodně velkej krok vedle. Jednu hvězdu dávám za to, že to šlo dokoukat, ale vím jistě, že už to nikdy nechci vidět.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
0
Polívka se mi začíná hnusit a vlastně celej českej film se mi začíná hnusit. To co teď Česko předvádí je humus a doufám, že na další český filmy jen tak nenarazím.
kawa
3 388 bodů
6.5
Komedie o dvou vesnicích , které ještě žijí dávnou bitvou Napoleona, a jejíž muži vyhledávají střet s vedlejšími podoláky. V rolích jsou známé osoby, ale ne vždy mají co hrát. Někteří ale jsou již tradičně trapní. Kamera a hudba nezvládnou všechno, a to i přesto , že třeba scénka hospodské bitky nebyla špatná. Ale celek je jen průměrná oddechovka.