Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie

67%
Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie
Celovečerní pokračování oblíbeného seriálu Můj přítel Monk (2002-2009) o sanfranciském detektivovi s obsedantně-kompulzivní poruchou. Přestože je Adrian Monk již na odpočinku, nemá za sebou zrovna lehké období, za což může zejména nedávná pandemie covidu-19. Svět se od té doby změnil a je nyní mnohem hygieničtější, což Monka na jednu stranu těší, na druhou však i přirozeně děsí, neboť ví, co to obnáší. Své osobní fóbie však bude muset načas odsunout stranou, pokud má být schopen vyřešit poslední zapeklitý případ. Během svatebních příprav jeho nevlastní dcery totiž došlo k vraždě…



Pasadenka
Pasadenka
560 bodů
5
Seriál Monk patří mezi mé oblíbené. Jeden by si řekl, že mě jeho návrat potěší. A víte co? NE! A Víte proč? Protože skončil tak hezky! :o Na konci seriálu pravidelný divák dostal obrovskou katarzi, kterou ještě podtrhla závěrečná písnička od Randyho. Byl to konec, který Adriana dostal z emočního dna a umožnil mu žít dál.

Seriál je uctivé poohlédnutí za postavami. Hodně vzpomínáme společně s herci. Vražda mě celkem překvapila, i když z pohledu příběhu dávala smysl. Jen reakce postav mi přišla taková neadekvátní. Samotný zločin a vyšetřování působilo jako klasická Mončí epizoda, a to rozhodně ne nějak výborná.

Ano, zklamalo mě to. Pro fanoušky asi povinnost, ale když mám hodnotit srdíčkem, měl Monk skončit seriálem, který se hezky završil.

Dodatečné informace

Původní název:
Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie (více)
  • USA Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie
Premiéra v ČR:
8. 12. 2023
Distributor:
Peacock
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch