Můj démon

82%
Můj démon
Můj démon je japonský anime fantasy seriál. Výbuch nukleární zbraně vytvořil v zemi trhlinu, díky které se náš svět spojil s peklem a jeho popel zamořil planetu. Uvnitř tohoto chaosu žije žák základní školy Kento, který jednoho dne našel v lese malou démonku jménem Anna a rozhodl se ji vychovat. Společně se poté vydávají na dobrodružnou cestu za záchranou Kentovy matky.




lipavsky
lipavsky
176 bodů
6
Ač miluji anime, tohle hodnotím jako lepší průměr. Animace je super, ale pořád mi přišlo, že koukám na anime pro děti, kde je sem tam trochu krve, aby to mohlo mít cool nálepku 16+ Vývoj postav, na který jsem u anime zvyklý, se zde neděje. Hodně to připomíná Pokémony, a to nejen tím, že démoni umí říct jen své jméno. I zde je každý díl nějaký padouch, který Pikachu (pardon, Annu) podcení, ale obratem dostane za vyučenou, aby se v dalším díle děj opakoval. Jak to u Pokémonů bývá, i nad Rakeťáky (mírovou organizací) stojí Giovanni, který chce Pikachu (Annu) a jeho sílu pro sebe. Paralel s Pokémony se najde více, ale to už bych prozrazoval moc.
  • Pokémoni pro náctileté
  • pokud chcete svým dětem vysvětlit proč jste jako malí milovali Želvy ninja
  • pokud chcete kamarády nadchnout pro anime, tímto nezačínejte
Carol Wildlife
Carol Wildlife
125 bodů
9
Nenáročné, ale krásné anime.
Kiken
Kiken
10 bodů
10
Moc jsem od toho nečekala, ale nakonec mě to hned od začátku chytlo a mile překvapilo. Velmi poutavé, hezké, kruté, dojemné, emoce vyvolávající... :)

Dodatečné informace

Původní název:
ぼくのデーモン (více)
  • Japonsko Můj démon
  • Japonsko ぼくのデーモン
  • Japonsko Boku no Daemon
  • Japonsko My Daemon
Premiéra v ČR:
23. 11. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch