Extraktoři

72%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 410 bodů
7
Po prvním dílu jsem s hodnocením opatrná. Vypadá to na celkem slušně zvládnuté téma. Holky se ve své naivitě dostaly do maléru a během dalších dvou dílů pozorujeme jejich útrapy, což zahrnuje ubytování na úrovni dobytka a podobné zacházení. Nechybí odporná burka, symbol ženského zotročení a ponížení.
Režisér nebo mistr osvětlení si libují v nepříjemných neonových barvách, kterými zalévají Pražské interiéry. A oba operativci v utajení se pohybují Pákistánem s lehkostí gazel, jako by žádné nebezpečí nehrozilo. Vývoj spěje ke zdárnému konci, ale stále je jasné, že to bude remíza.
No, závěr 6. dílu byl poměrně napínavý, ale v podstatě hladký. Čekala jsem větší komplikace. Takže celkový dojem? Fakt hustý...
Jen ten věčně roztočený spinner mě rozčiloval.
Barbarrossa698
Barbarrossa698
2 322 bodů
4
Zatím po prvním dílu žádná sláva snad se to zlepší
lukas
lukas
1 523 bodů
6
V Extraktorech není čas na odpočinek, každý z dílů přepíná mezi prostředími, známou evropskou krajinou i vyprahlou zemí Pákistánu. Nejsilněji působí scény s unesenými dívkami, které musí čekat ve vesnici v horách a čelit nejen nejistému osudu, ale i rozdílné strategii přežití. V rámci výpravy, hereckého obsazení, kamery a scénáře se jedná o na české poměry nevšední počin.
Petr009
Petr009
6 bodů
8
na tento seriál šesti dílný jsem se těšil, přeneslo to něco z reálného života do seriálu a je to podle skutečných události. Voyo Originál udělalo na 100% jak to má vypadat, obsazení toho seriálu je v pohodě až na Jana Reváie a Kubu Štafka ty jsou špičkoví herci
  • je to thriller podle předlohy s dramatem nakonec seriálu bude happy end
  • Přineslo to podle mé představy pěkné obsazení
  • Název Extraktoři mi nabídl že se na kouknu až to vyjde
  • Profisionalní výkony a herecké scény jdou tam vidět na 80%
  • nemám