Mlsné medvědí příběhy: Na pól!

AI
63%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Mlsné medvědí příběhy: Na pól!
Nerozluční medvědí kamarádi, velký Nedvěd a mrňous Miška, se vrací na plátna kin ve zbrusu novém polárním dobrodružství. Tentokrát se chlupáči s věčně hladovými bříšky rozhodnou neuložit k zimnímu spánku a na pozvání lední medvědice vyrážejí na nanukový festival na dalekém pólu. Po cestě se potkají a vzájemně si pomohou s novými zvířecími kamarády z různých koutů světa. Podaří se jim pól najít a ochutnat mňamózní nanuky? Po náročné výpravě si mlsouni Nedvěd a Miška zavzpomínají na to nejlepší z medvědího seriálu – jaké to bylo, když dostali chuť na bramboráky, na prvotřídního jeleního kuchaře, na nečekanou návštěvu netopýra Mojmíra a na to, co se stalo, když vysbírali zvířátkům v sadu všechny švestky. Nechybí veselé písníčky, které z hlavy jen tak nedostanete, a recept na jedinečnou domácí zmrzlinu. Nanukům brum! (Bioscop)


VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 409 bodů
5
Potenciál to má, ale ta epizodičnost to nabourává. Po shlédnutí jsem měl chuť na švestkové knedlíky. Potenciál to má, ale ta epizodičnost to nabourává. Hodně to zachraňuje hudba od Prokopa Holoubka z Midi Lidi.


Dodatečné informace

Původní název:
Mlsné medvědí příběhy: Na pól! (více)
  • Česká republika Mlsné medvědí příběhy: Na pól!
Premiéra v ČR:
30. 11. 2023
Distributor:
Bioscop (AQS,a.s.)
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění