Tetris

81%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
BrMikeš
BrMikeš
152 bodů
8
Tetris je takovým filmem, jakým se zdál být už v traileru. Zábavná jízda podle hollywoodsky upravené skutečné události (i když já samozřejmě nepochybuji, že i v reálu v příběhu figuroval Gorbačov), o střetu dvou odlišných světů, s vynikajícím Taronem Egertonem i původní hrou inspirovaným soundtrackem (ano, I need a hero a The final countdown fungují všude). Příjemně pak překvapí i vizuál, inspirovaný mnohými osmdesátkovými hrami, přičemž potěší i takový detail jako rozdělení filmu do jednotlivých levelů. O něco nepříjemnější fakt je, že na film podle skutečných událostí je snímek paradoxně místy docela černobílý. To ale rozhodně nebrání v tom si ho užít. Suma sumárum jízda minimálně stejně zábavná jako původní hra.
lionelkorzar
lionelkorzar
59 bodů
9
Dobrý film. Většina událostí co se ve filmu děje, se skutečně stala a ve filmu fungují. Jenom ta scéna jak vydírají jeho ženu je divná, protože nemá dopad.
Creeperik
54 bodů
9
Hudba je uplně 🥰🥰🥰 Ale film jako takový je taky strašně super
dolecm
41 bodů
8
Dost veci odpovida realite, neco je pochopitelne filmova licence, bez ktere by zvlaste druha polovina fillmu byla k uzoufani nudna. Tvurci si s tim ale hezky vyhrali, herecky vykon Tarona Eggertona je jedno z prekvapeni roku
perta.markov
perta.markov
9 bodů
9
Zaujímavý príbeh s pútavím rozprávaním, akciou a napätím.
Pepakov
Pepakov
6 bodů
9
Úžasný příběh do kterého jsem se ihned zažral s ještě lepší hudbou celkově parádní film co stojí za zhlédnutí