Zlatá labuť

62%

Zajímavosti 8

  • Onza Distribution je jedním z největších distributorů ve Španělsku a zároveň mezinárodní distributor audiovizuálního obsahu, který má své zastoupení na všech hlavních mezinárodních filmových a televizních trzích napříč všemi kontinenty. Zajišťují kvalitním lokálním projektům přístup k masivnímu globálnímu trhu a mezinárodnímu povědomí.
  • „Těší nás, že můžeme reprezentovat tento úspěšný dobový seriál a jsme si jisti, že zaujme naše mezinárodní partnery,“ uvedla Béatrice Nouh, ředitelka prodeje společnosti Onza Distribution a dodává: „Je to skvělý příklad kvalitní produkce, kterou lze nalézt ve vašem regionu a jsme nadšení z nové spolupráce s TV Nova.“
  • „Zlatá Labuť je dalším důkazem, že čeští filmaři umí udělat krásný dobový seriál, který má mezinárodní parametry a je schopen zaujmout diváky na celém světě. Zájem renomovaného zahraničního distributora ONZA, která mne o projekt žádala několik měsíců, dává věřit, že se Labuti bude dařit a naváže na úspěch našeho předchozího seriálu První republika, který byl prodán do již bez mála 60 zemí světa,“ dodává ke spolupráci Filip Bobiňski.
  • Seriál vznikl ve spolupráci s producenty a showrunnery z Dramedy Productions Filipem Bobiňskim, Janem Coufalem a Petrem Šizlingem, kteří již mají na kontě řadu diváckých seriálových hitů a pro Novu v minulosti připravili další velmi úspěšný seriál O mě se neboj.
  • „Zlatá labuť je výjimečný projekt – jde o úplně první dobový seriál TV Nova v její historii. Zájem zahraničního distributora potvrzuje, že české seriály jsou konkurenceschopné a mají potenciál oslovit i diváky mimo naše teritorium. Jsme nadšení, že díky spojení s ONZA Distribution poputují příběhy našich hrdinů do světa, a nejen čeští diváci tak budou moci ocenit strhující příběh, brilantní herecké výkony a dechberoucí výpravu a kostýmy,“ říká kreativní producentka TV Nova Klára Follová a dodává: „Zlatá labuť bude prezentována na těch nejvýznamnějších televizních trzích a festivalech světa jako MIPTV nebo Series Mania, což považuji za skvělý úspěch nejen pro TV Nova ale i pro celou českou televizní tvorbu.“
  • Seriál bude prezentován na významných mezinárodních trzích a festivalech jako MIPTV a Series Mania.
  • Výpravný romantický seriál odehrávající se na pozadí událostí roku 1939 se dostal do portfolia významného mezinárodní distributora ONZA Distribution.
  • První dobový seriál TV Nova.