TEKKEN: Bloodline

67%
TEKKEN: Bloodline

Jin Kazama se naučil tradičnímu bojovému umění sebeobrany již v dětství od své matky, přesto nedokázal zabránit zkáze, která jeho rodiny potkala. Sám vůči sobě cítí zlost, a tak se rozhodl, že získá absolutní moc a pomstí se. Jeho snaha ho zavede až do soutěžní arény, kde se koná turnaj krále Železné pěsti.

Seriálová adaptace stejnojmenné hry. 




CarnTheSlayer
CarnTheSlayer
877 bodů
8
Jakýkoliv díl Tekkena kromě sedmičky jsem vůbec nehrál, tudíž bych teoreticky neměl mít o tom příběhu ani šajna, ale naštěstí z toho sedmého dílu a taky z různých fanouškovských stránek, kde je příběh postav vypsaný se dá zjistit o čem předchozí hry byly, ale protože zkrátka nejsem znalec, tak ty čtyři hvězdy nedávám z nostalgie. Já ty čtyři hvězdy dávám proto, že jsem se u toho bavil. Myšlenka je úplně typický příběh o pomstě a tak podobně, tudíž jsem od toho nečekal zase kdovíjak filozofickou koninu. Ani jsem od toho nečekal kdovíjak úžasné dialogy, nebo dokonce přelomový příběh. Ono kdyby to možná opravdu dostalo víc epizod, tak by to bylo poutavější, ale těch šest epizod mi pro ten nejobyčejnější příběh stačilo. Animace sice není žádná sláva, ale koukat se na to dá a navíc existují věci s mnohem horší animací. Taky mě zaujala taková dnes již vzácná věc, ale jakože opravdu vzácná - ono to má český dabing! Ano já vím, všechen weebs, otaku a velikánští fanoušci japonských animáčů budou nejspíš prskat a naříkat, že anime s českým dabingem je zlo, ale já to spáchal... Já se na to s tím českým dabingem podíval! A není žádná sláva, jenže opět bych tu měl jedno další ale - slyšel jsem větší dabingové hrůzy. Dle mého skromného názoru se jedná o fajn adaptaci videohry.
VelkyVagabund
VelkyVagabund
645 bodů
6
Seriál sa na nič nehrá. Ide o Tekken seriál. Príbeh je jednoduchý a fight scény energické. Ale aj keď ide o poobednú blbosť, seriál zabaví a zaujme. Veľmi dobrých 60%.
  • Efekty
  • Dabing
  • Jednohubka
  • Príbeh

Dodatečné informace

Původní název:
鉄拳: ブラッドライン (více)
  • Japonsko TEKKEN: Bloodline
  • Japonsko 鉄拳: ブラッドライン
Premiéra v ČR:
18. 8. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch