Srdeční záležitost

39%
Srdeční záležitost

Nepříjemné okolnosti donutí filmovou hvězdu Marvina uprchnout před reportéry a fanoušky a schovat se v malém qeer/feministickém divadle, jeho vedoucí Frieda není ale z jeho přítomnosti nijak nadšená. 



Scénář:

Recenze: Srdeční záležitost

Kinobox.cz
30%

Srdeční záležitost si protiřečí už názvem, protože nejde o žádnou guilty pleasure podívanou, ale jen o mechanicky vysoustružený snímek natočený dle jakéhosi manuálu dát tam trochu od všeho. Pokud film uvádí distributor do kin mezi svátky, dalo by se očekávat, že bude lákat na čistou romantickou klasiku nebo zábavu do silvestrovské doby. Jenže ani jedno z toho publikum ve výsledku nedostane. Dobré na tom všem snad je pouze vědomí toho, že i u našich západních sousedů vznikají filmy stejné ne-li horší než naše tuzemské romcomy.


filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Komedie pracující s poměrně nosnými a potencionálně komplexními tématy, která ovšem pořád musí být primárně divácky vděčná. Srdeční záležitost je spíše zajímavý film, nežli vyloženě zábavnou komedií, záležitost s nosnou premisou, ze které by ovšem někdo jiný byl nejspíš schopen vymačkat krapet víc…. Více zde


Dodatečné informace

Původní název:
Liebesdings (více)
  • Německo Srdeční záležitost
  • Německo Liebesdings
Premiéra v ČR:
29. 12. 2022
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Německo
Čeština:
Srdeční záležitost je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch