Nou fo

67%

Zajímavosti 4

  • Po filmech Iceman a Kung Fu Jungle (oba z roku 2014), Ip Man 3 (2015), Chasing the Dragon (2017) a Big Brother a Iceman je to již sedmý film Donnieho Yena, ve kterém se objevil i jeho kolega z bojových umění Kang Yu: (oba v roce 2018). Yu je tak jedním z nejčastějších Yenových spolupracovníků na plátně. Oba by měli znovu spolupracovat již poosmé ve filmu "Nový mistr kung-fu kultu" (2022).
  • Donnie Yen a Nicholas Tse spolu pracovali už ve filmu Dragon Tiger Gate.
  • Oba hlavní představitelé filmu spolupracovali s Chanem již dříve, Yen s ním spolupracoval na počátku své kariéry, kdy Benny režíroval různé epizody obou velmi úspěšných seriálů o bojových uměních, které Yen natočil pro televizi ATV v polovině 90. let, Kung Fu Master a Fist of Fury, zatímco Tse s Chanem pracoval na filmech Gen-X Cops, New Police Story, Invisible Target a Shaolin.
  • Film byl posledním projektem režiséra Bennyho Chana, který 23. srpna 2020 zemřel na rakovinu. Chan stihl dokončit natáčení filmu a navzdory své nemoci dohlížel před svou smrtí na většinu postprodukce. Film je věnován Chanově památce.