African Kung-Fu Nazis

38%
African Kung-Fu Nazis

Adolf Hitler uprchl ve své ponorce do Afriky. Asistuje mu japonský vojevůdce Hideki Tojo a Göring a společně plánují... dobýt svět. První na mušce mu ghanskou kung fu školu, jenže ještě netuší, že proti němu stojí žák zabitého mistra, který se rozhodne pomstít.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Můžu vám s klidem říct, že větší šílenost než je tohle už vážně neuvidíte. Po tomto vám nějací létající žraloci nebo zombie vojáci přijdou jako absolutně normální věc. Z celého filmu je patrné, že byl tvořen za nula nula prd. To vše bych klidně i přešel, ale ten námět je prostě tak šíleně blbej, že není ve výsledku ani vtipnej. Ti lidé co ve filmu hrají se sice snaží, ale do hraní to má hrozně daleko. Takže je nějaký důvod si film pustit? NENÍ
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 465 bodů
5
'Afričtí kung-fu nacisté' Už ten název dává jasně najevo, že se jedná o styl trashových filmů 70.-80. let, což také znamená, že se nejedná o snímek pro diváky zcela normálních filmů. Zato fanoušci grindhouse si přijdou na své. Zkrátka brakový film v plné parádě. Dějová šablona je stejně tak klasická, jako většina kung-fu filmů samo o sobě. Pořádání turnaje v bojových umění. Takže ve své podstatě tu máme něco jako poctu klasickým kung-fu snímkům, v plné zábavě a choreograficky s dobře odvedenými souboji. A jak je na první pohled vidět, ghanští herci do toho dali všechno. Závěrečná přestřelka už tomu všemu dává patřičnou efektovou tečku. Takovéto snímky kdysi produkovalo studio Troma, a při dnešním pohledu už patří mezi filmový brakový kult. Třeba to čeká i tento snímek, na který je třeba se dívat s okem shovívavým, s puncem nostalgie a sebezáchovy.

Dodatečné informace

Původní název:
African Kung-Fu Nazis (více)
  • Japonsko African Kung-Fu Nazis
Premiéra v ČR:
23. 12. 2020
Země původu:
Japonsko, Ghana, Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch