Duna: Část druhá

92%

Komentáře a recenze 110

Dle počtu bodů
Stecoo
Stecoo
96 bodů
8
Výborný snímek. Jen po příběhové stránce to není úplně můj šálek kávy
maradusek
maradusek
82 bodů
10
kdyby šlo dát 12/10, dal bych. film začal. zobnul jsem si pop-cornu, najednou byl konec. pop-corn zůstal na konci filmu nedotčen, kromě mého prvního sousta. nebyl čas řešit svačinu. hudbou i obrazem jsem byl namačkán do sedadla, ze kterého jsem absolutně nechtěl na konci odcházet.
  • kamera
  • příběh
  • atmosféra
  • hudba
  • herci
MíRa2194
75 bodů
9
Příspěvek obsahuje spoiler!
Ploty09
Ploty09
71 bodů
10
11/10
  • vše
RadekJ
RadekJ
67 bodů
10
Takhle velkolepý film tu nebyl ani nepamatuju.. audiovizuál má nový strop a Denis je můj nový bůh.. plné kino 3 hodiny ani nedutalo a já se po skončení cítil jako znovuzrozený... dámy a pánové, tohle je naprostý masterpiece!!
Tommy Czechbro
Tommy Czechbro
67 bodů
10
Snímek mě držel po celou svoji stopáž v neskutečném napětí a při každé scéně mi naháněl husí kůži. Jde o naprosto dokonalý osudový, ne tolik meinstreamový blockbaster, který dělá spoustu věcí jinak! Tak třeba myšlenky, jako proroctví a vyvolenost zde nejsou brány kladně, ale spíše záporně. Politické machinace a vztahy mezi postavami načaté v prvním dílu jsou tady dokonale vyvrcholené. Romance zde byla výborně vystavěna a velice funkčně pojata. Herci zde hráli do morku kostí a já si užíval jejich dokonalý výkon. Film obsahoval extrémně silné momenty, které jsem si naprosto vychutnával.

Snímek si bezpochyby zaslouží vaši pozornost a co je důležité, zaslouží si úspěch. Tady není o čem, navštívit tuto sci-fi klasiku v kinech je pro každého filmového nadšence povinnost, a to rovnou v IMAXu!!! Možná se tam dokonce uvidíme, protože já, já si tento audiovizuální nářez dám určitě znova!!!
fajfos
fajfos
64 bodů
9
Technický skvělé, ale pokud jste četli knihu, tak Vám ve filmu asi budou nějaké části chybět. Nicméně podívaná je to skvělá.
Lůk
62 bodů
10
Neuvěřitelné. Topka🙏🏼
Ares
57 bodů
10
ještě lepší než první díl