Jackass Forever

67%
Jackass Forever

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)




blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Uznávám, Děda mizera byl ještě posledním vyhaslý bod na konci smradlavého tunelu plný hoven. Viděl jsem v Noksvilovi i trochu Borata, a přes to, že jsem předtím žádný film s Jackass neviděl. Proč bych se také měl smát zábavě pro primitivy, a hodně se ujebat nad smradům z družiny, co si hovna mažou po ksichtu, serfujou po tlustoprdovi, hážou si na hlavy bowlingové koule, chčijou si do kaďáku, nastrčí si do toho banán a jahodu, a vymačkaj si domácí milkshake. Tohle není z mé gerontní fantazie, jen hodně koukám na fetiš porno. Pokud existuje ve slovníku termín "americká zábava", k těmhle filmům se přiloží odkaz s URL. Mrzačení do toho bodu, kdy už necítíte žádný lidský cit, kdy se vám koule roztaví jako tavený sýr, kdy se žaludek smrkne do arašídu, a kdy spermie z toho neustálýho vyřazování, už ztratí balanc a zrak, a spletou si místo vajíčka ledviny, a opravdu, tohle nechce žádná ženská. Užijte si zábavu pro všechny jaderné fyziky, vědce, pedagogy, kvantový fyziky, inženýry, a premiéry. Ty určitě nedělají po celých nocích nic jiného, jen čumějí na tyhle umělecké vitráže, které by se skvěle vyjímaly v Louvru.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
6
Banda bláznů v libosti sebedestrukční a fekální zábavy se vrací a s ní vlna nostalgie, pro lidi narozené v devadesátkách. Bohužel původní sestava je o několik členů menší a to pro mě především o Ryana Dunna, který zahynul, ale hlavně o Bama Margeru, člověka, kterého jsem jako mladší žral, ať už to byla jeho skateboardová kariéra a zasažení do her s THPS, kde to byl pro mě většinou jezdec číslo jedna, tak i v téhle partě bláznů a nebo jeho vlastní reality show. Bohužel ho přemohli démoni v hlavě a propadl tomu nejhoršímu, co by mu mělo být přáno. Noví členové už nejsou takový a chemie mezi nimi, už nemá tolik co předat. Ale na to, že těm bláznům je okolo padesáti, tak je až neuvěřitelné do čeho všeho se pustí. No snad nebude čekat dalších 10 let na další díl, protože to už by se maskéři na Irvingovi moc nevyřádili.
thekalli
733 bodů
8
RYAN DUNN fore3er... Jackass "Navždy" nepřináší vlastně vůbec nic nového. Celá parta je o dost starší, většina věcí asi víc bolí a probíhá to stejně jako u předchozích filmů. Jsem rád, že už tu nejsou fakt takové ty over-the-top nechutnosti, jako před 20 lety. Ale způsobů jak si ublížit vymysleli spoustu. Moc jsem se nenasmál, vlastně skoro vůbec, ale i přesto jsem se celou dobu velmi bavil. Fanoušci už asi nemůžou chtít víc. 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
Jackass Forever (více)
  • USA Jackass Forever
  • USA Jackass 4
Premiéra v ČR:
28. 4. 2022
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
80,34 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Jackass Forever je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jackass Forever


Podobné


Powered byJustWatch