Jackass Forever

63%
Jackass Forever
Film Jackass Forever je čtvrtým pokračováním ikonické série plné extrémních kaskadérských kousků a bláznivých vtípků, které definovaly celou generaci. V tomto nejnovějším díle se originální parta vedená Johnnym Knoxvillem a spol. vrací, aby opět překročila hranice dobrého vkusu a tělesné integrity. S novými členy v týmu a neustálými výzvami na hraně možného slibuje snímek sérii šokujících, absurdních a často bolestivě směšných kousků. V Jackass Forever diváci mohou očekávat nostalgický návrat k oblíbeným klasickým trikům, ale také zcela nové kaskadérské kousky, které posouvají limity fyzické odolnosti i kreativity.



kunafix
kunafix
20 052 bodů
4
Co na to říct? Kdo nezná dřívější kousky, bude asi v šoku. Já už jenom jsem tak nějak zvědavej, co zas přijde. A opět je tam hodně bolesti, kaskadéřin, nechuťáren a zhovadilostí a většinou se to vše točí kolem prdelí, koulí, šulinů, bradavek. Ale to zjistíme hned v úvodní znělce s godzilou, která sice pobaví, ale je vám jasné, že ve stejném duchu to takhle bude celé. Ale jo, jednou za čas se na něco takového dá kouknout, ale lidi, co to točí, asi nejsou úplně v pořádku. Na druhou stranu je mi to jedno. Když chtějí, tak chtějí... a něco tam fakt pobavilo. Psycho.
Tao Quit
Tao Quit
4 142 bodů
6
Nedávno mi bylo 30, takže samozřejmě jsem viděl předchozí Jackass filmy. Už nevím který, ale asi všechny. No, je dobrý vidět, že se člověk někam posunul z puberty a nemrdá se na tom, na čem kdysi. Jako jo, bavil jsem se. Ne, že ne. Ale je nad tím takový pozastavení. Dneska už beru Jackass jako krásnou kázku degradace lidské civilizace v celé své kráse a dívat se na partičku retardů, co jsou schopni všeho za peníze, člověkovi dodá trochu na duchu. Ale ne moc. Hodně momentů zde bylo cringoidních. Celá produkce už působí až moc vyumělkovaně a ztrácí to na věrohodnosti. Neustálé teploušství je přehnaný. Já nikdy nebyl alfa, beta samec, kterej si potřeboval dokazovat hladiny testosteronu mlácením se, bolestí, nebo ukazováním pinďoura. Já jsem alfa samec +, takže nemám problém se svým pérem. Jackass gang asi očividně má, proto jsme byli svědky tolika ptáků, že to není možný. No, je to humáč, ale zase nebudu dělat, že je tahle zábava pod mojí úroveň, to bych si to jinak nepustil. Bylo dobré si ale srovnat hodnoty toho, kde jsou oni a kde já a sice nemám ty mega, ale ty vole, aspoň mám nějakou důstojnost, rozum a funkční genitálie.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Uznávám, Děda mizera byl ještě posledním vyhaslý bod na konci smradlavého tunelu plný hoven. Viděl jsem v Noksvilovi i trochu Borata, a přes to, že jsem předtím žádný film s Jackass neviděl. Proč bych se také měl smát zábavě pro primitivy, a hodně se ujebat nad smradům z družiny, co si hovna mažou po ksichtu, serfujou po tlustoprdovi, hážou si na hlavy bowlingové koule, chčijou si do kaďáku, nastrčí si do toho banán a jahodu, a vymačkaj si domácí milkshake. Tohle není z mé gerontní fantazie, jen hodně koukám na fetiš porno. Pokud existuje ve slovníku termín "americká zábava", k těmhle filmům se přiloží odkaz s URL. Mrzačení do toho bodu, kdy už necítíte žádný lidský cit, kdy se vám koule roztaví jako tavený sýr, kdy se žaludek smrkne do arašídu, a kdy spermie z toho neustálýho vyřazování, už ztratí balanc a zrak, a spletou si místo vajíčka ledviny, a opravdu, tohle nechce žádná ženská. Užijte si zábavu pro všechny jaderné fyziky, vědce, pedagogy, kvantový fyziky, inženýry, a premiéry. Ty určitě nedělají po celých nocích nic jiného, jen čumějí na tyhle umělecké vitráže, které by se skvěle vyjímaly v Louvru.

Dodatečné informace

Původní název:
Jackass Forever (více)
  • USA Jackass Forever
  • USA Jackass 4
Premiéra v ČR:
28. 4. 2022
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
80,34 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Jackass Forever je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jackass Forever


Podobné


Powered byJustWatch