Méďa 2

75%
Méďa 2
Mimořádně úspěšná komedie Méďa názorně předvedla, že když jste z plyše, nic vás nezastaví, aspoň co se humoru týče. Dobrou, i když možná i lehce znepokojující zprávou je, že v pokračování se Méďa Ted vydává v doprovodu věrného parťáka Johnnyho v podání Marka Wahlberga ještě o pár kroků dál. Dobré příběhy končí svatbou, ten náš jí začíná. Urostlé a blonďaté pokladní Tami-Lynn nevadí, že je její manžel chlupatý po celém těle a navíc měří o metr a půl míň než ona. On by jí na oplátku chtěl dopřát miminko, jenže jaksi technicky… plyšák a lidská bytost… Nakonec se rozhodnou pro umělé oplodnění. A v okamžiku, kdy Ted s Johnnyho pomocí má potřebné sperma takřka na dosah ruky (či spíše packy), zařehtá úřední šiml, který rozhodne, že medvěd původem z hračkářství nemá na potomky nárok. Jenže Méďa a Johnny jsou hromský kámoši, jen tak něčeho se neleknou, a tak si najmou právničku. Je blonďatá, okatá a taky trošku hulí, takže veskrze sympatická. Nesourodá trojka se pustí do předem prohraného boje s takovou vervou, že se nebudete stačit divit...



Recenze: Méďa 2

Kinobox.cz
60%

Jak se film blíží ke konci a dojde k "velkému finále" (na newyorském ComicConu), drhne stále více, a stále více se mění v přehlídku popkulturních citací, které jsou občas velmi obskurní, ale nijak příliš vtipné.


Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
7.5
První Méďa to bylo obrovské zjevení na filmovém plátně. Ostrý a nekorektní humor plný sprosťáren je i v tomto pokračování,ale už to prostě není tak zábavné. Hodně se zde tlačí na pilu a spousta fórku vyloženě prosí o divácký smích. Wahlberg s Méďou jsou opět super a pár scén je geniální - Flash Gordon. Ve výsledku je to pro mne taková lepší podívaná.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
7
Stále dobré, i když už ne tolik, jako první díl. První Méďa mě dostal svojí vulgaritou, bezprostředností a upřímností.. zde je to znovu, jen už to není poprvé. Příběh je takový standardní, uraženecký. Každopádně je to pořád velká sranda často za hranou.
kunafix
kunafix
20 052 bodů
6
Je z toho cítit až moc Setha MacFarlanea a jeho typu fórků jak z jeho pitomejch seriálů (Griffinovi, Americký táta), ale přesto se to vyrovná jedničce. Tzn. kvalita humoru a originálnost medvídka, neustálé hulení, sexuální narážky a hlášky velkého kalibru, to je to, co my potřebujeme. Prostě docela sranda, která jednou pobavila a přiště možná pobavi taky, ale nevidim duvod se na to nějak extra těšit.


Dodatečné informace

Původní název:
Ted 2 (více)
  • USA Méďa 2
  • USA Ted 2
  • USA Macík 2
Premiéra v ČR:
2. 7. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
68 mil. USD
Tržby:
215,86 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Méďa 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Méďa 2


Podobné


Powered byJustWatch