Music

42%

Zajímavosti 7

  • Natočen v roce 2017, ale vydán až v roce 2021.
  • Do projektu byly pozvány zpěvačky Katy Perry a Beyoncé, ale kvůli termínům se nemohly zúčastnit.
  • Po filmu Záhada Blair Witch (1999) je to druhý film v historii Razzie, který získal všechny nominace kromě nejhoršího filmu.
  • Film byl původně napsán jako nehudební drama. Sia se rozhodla napsat pro něj hudbu, když jí producenti nabídli dalších 10 milionů dolarů.
  • Po zveřejnění traileru byla Sia kritizována za obsazení Maddie Ziegler do role autistky. Kromě toho byla Sia kritizována také za to, že na Twitteru impulsivně obhajovala výběr herců. V reakci na kontroverze Sia uvedla: "Musím přiznat, že jsem do jisté míry autistická; chci říct, že na to nejsem pyšná. ..... Musím přiznat, že jsem trochu ableistická, a také ji (Maddie) vnímám jako - je pro mě jako dcera, takže jsem také nepotistická ..... Vím, že je spousta věcí, které bych na sobě chtěl zlepšit, a myslím, že jsem byl pichlavý, protože to byla jen minutová upoutávka, která byla vypuštěna, a porušil jsem pár pravidel; tweetoval jsem po půlnoci a taky jsem se trochu tvářil a myslím, že jsem někoho ranil. Opravdu jsem se snažil být drzý, ale bylo to trochu hloupé říct někomu, kdo říkal: "No, já bych tu roli mohl hrát", a já jsem jen řekl: "No, možná nejsi jen moc dobrý herec" ... Poučil jsem se, přál bych si, abych byl upřímný, abych nikdy nic neřekl, ale i když kdybych to neřekl, tak bych se toho tolik nedozvěděl."
  • Na serveru Rotten Tomatoes má film 7% hodnocení, což z něj dělá nejhůře hodnocený film nominovaný na Zlatý glóbus za nejlepší film. Předchozím rekordmanem byl film Turista (2010) s 21 %.
  • První film nominovaný na Zlatý glóbus za nejlepší film i na cenu Razzie za nejhorší film.