Přání Ježíškovi

60%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Přání ježíškovi nebylo úplně zlé, ale ta snaha kopírovat známější díla filmu zbytečně škodí. Co se herců týče, tak je to jedna velká sázka na jistotu. Zde se ale nedá nic vyčítat, protože právě herci patří k tomu nejlepšímu na celém filmu. Bohužel ten dějový slepenec, který se snaží scénáristé prodat nedokáže dostatečně vykreslit jednotlivé postavy a divák si k nim jen těžko hledá cestu. Emočně pak nedokáže snímek diváka vůbec zasáhnout a to je u romantické komedie celkem problém.
hrumsrt
hrumsrt
9 382 bodů
2
Slabost pro Vánoční romantické osudy sice mám, ale v tomhle případě je to úplně k ničemu. Působí to na mě mimořádně uměle s nechybí všechny neduhy českých komedií posledních let. Ona dvojice neokoukaných - Maximová a Krajčo mi párkrát vykouzlila úsměv, ale byli jediní. Ostatní mozaika příběhů, které nějak eskalují na Vánoce, byla talik laciná a nudná, že jsem až fňukal, kdy zase uvidím ten páreček.. Trapnost, lacinost a pořád dokola.. Není snad nutný na každý Vánoce něco ušmudlat jen proto, že na to obecná nálada jistě bude. Přidat někoho normálního a nedívat se pořád na vyčpělého Langmajera, snad by to nakonec nebyl takový propadák.. Vykastrovaná moderní pohádka, která snese poctivou dávku klišé. 25%
Marcos22
Marcos22
994 bodů
2
Druhý listopadový týden roku 2021 je ve znamení prvního letošního vánočního filmu, který je silně inspirován tradičními americkými fláky Láska nebeská či Šťastný Nový rok a líčí osudy několika láskou neukojených postav v průběhu Štědrého dne. Narozdíl od výborně napsaných postav z americké produkce, dostává český divák psychicky narušené a labilní jedince, kteří by více než pozornost filmařů ocenili pozornost kvalitního psychologa. Úplnou vánoční katastrofu zachraňuje dějová linka Mikuláše v podání Richarda Krajča, zbylé příběhy jsou takřka nekoukatelné. Tento melodramatický kousek ve Vás tou správnou vánoční atmosférou dýchne až ve svých závěrečných 20-ti silně patetických minutách, v nichž se vše násilně a nepřirozeně otočí o 180°. Silně doporučuji věnovat Váš čas ověřeným vánočním kouskům před Přáním Ježíškovi. Jedna hvězda za výkon herecké dvojice Krajčo (postava Mikuláše) - Maximová (postava Nely). 👎 (11.11.2021)
Veronika Rada
Veronika Rada
927 bodů
7
není to nejlepší vánoční film, ale když si odmyslím že je to tak trochu láska nebeská po Česku tak je to vlastně film který mě dokázal potěšit i dojmout a vlastně mě ani neuráží. Humor je laskavý a sprostý je tak akorát na vánoční film.
Ku
460 bodů
7
Dobrý
vladka-dina-tachovska
109 bodů
10
Já jsem byla nadšena. Po dlouhé době jsem konečně zase viděla něco, co může hrdě reprezentovat česky film. Dobrý a srozumitelný děj, vtipné momenty, výborné herecké výkony. Ano, má to nádech amerických romantických komedií, ale v tomhle případě to vůbec není na škodu a hlavně je to v českém podání, nikoli poameričtěné. Pro mě to prostě byla skvělá podívaná a skoro lituji, že si to TV nenechala na Štědrý den jako hlavní film.