Meg 2: Příkop

52%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 255 bodů
6
To je taková kravina, až je to dobrý :) Pokud vypnete mozek, nebudete se soustředit na scénář, zapomenete na fyzikální zákony a budete se kochat útoky prehistorických žraloků a dalších monster, tak je to dobrá podívaná. Akční monster béčko, jako z učebnice.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Nakonec nevadí, že samotní žraloci dlouho hrají druhé housle. Obrovští megové beztak svou kořist jen ve velkém polykají a tvůrci se většinou nepokoušejí vzbudit bázeň z jejich smrtonosných nástupů. Moc by jim v tom nepomohlo ani poněkud umělé CGI. Tohle je v jádru osmdesátkový akčňák říznutý buddy komedií, do něhož se přimíchali megalodoni. A když se v závěru všichni sejdou v ostrovním letovisku, kde hrdinové nahání monstra ve vodě, na souši i ve vzduchu a do toho zlí lidé střílejí po hrdinech, je to zábava. Finální akce trvá dost dlouho, má spád a dobře obsazeným a celkem slušně napsaným protagonistům sežrání nepřejeme. Meg 2 hrdě tasí očekávanou stupiditu, ale rovněž působivé (byť místy nepřehledné) podmořské lokace a inscenace, kde Wheatley zdatně opisuje od Camerona, a nálož akce, která má hlavně bavit. Příběh samozřejmě kdekomu přijde jen pitomý a nejde říct, že nebude mít pravdu. Přece však jde o výplach, k němuž můžete pociťovat sympatie docela beze studu.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
Podľa mňa lepšie ako jednotka. Statham znova porušil pravidlá fyziky a rozhodol sa zabiť pár Megalodonov. Akcia a humor dopomáhajú k tomu aby dej išiel svižne na to že má skoro dve hodiny. Prvá polovica pod vodou má celkom fajn atmosféru, pár naozaj dobrých scén a hlavne veľa žralokov a ešte prehistorické jašterice. Druhá polovica začína naberať na obrátkach a tam už ťažko hľadáte logiku v tom čo sa deje. Ale film nemôžem len chváliť pretože má taký istý problém ako jeho predchodca. Je tu až príliš veľa vecí a nápadov ktoré vôbec nikam nevedú, a preto má film dve hodiny. Akčný, humorný a béčkový film u ktorého treba vypnúť mozog a zviesť sa s vlnou plnou žralokov a Stathamov. HODNOTENIE: 6/10 (
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 315 bodů
6
Tohle je prostě prd*l.asi žádný film si neumí udělat srandu sám ze sebe jako meg.dvojka je větší, šílenější, blbější, zábavnější,ulitlejsi hovadinka,než jednička.tohle není film u kterého chcete přemýšlet,tohle je film u kterého vypnete,a jen prostě cucite,a je je tam spousta blbosti?no a co, vždyť to má pobavit
JaraSlama
JaraSlama
2 088 bodů
3
Statham se vrací s druhým dílem šíleného akčňáku s podvodním monstrem. Je to další pokus udělat druhý díl stejný, ale větší. Tentokrát to ale bohužel nedopadlo a z celého díla je takové menší zklamání. Žádný herec nehraje vyloženě skvěle, CGI je tragické a děj vcelku o ničem.
ondy9
ondy9
1 479 bodů
8
Všechno, co jsem si přál, a mnohem víc! Pomalý začátek s ponorem a všechno kolem toho, působí stejně dobře, jako první díl. Vtipy úžasné, akce úžasná. Příběh není tak ucelený, jako minule, ale zato zajímavější, s kupou nápadů. Jen konec byl takový dost zrychlený. Ani jem si neuvědomil, že jsou všichni megové mrtvý a najednou titulky. Takže tam to mohlo být klidně delší finále. Jinak, se ale jedná o ještě lepší zábavu než jednicka a bezva přídavek do této skvěle se budující žraločí série 🦈 80%
Meky
Meky
1 419 bodů
1
Prvních cca 30 minut jakž takž v napětí a je to i seriózní, ale jakmile se to začne žrát, je to horší a přehnanější než jednička, "céčko" jak vyšité. CGI taky celkem mimo. Na konci to vykrádá piraňu 3D. Ta byla aspoň zábavná. Toto je pouze mlýnek na maso a prachy.
pavel-prokop
pavel-prokop
1 089 bodů
3
tak zklamaný jsem opravdu nikdy nebyl. Pořád nemůžu pochopit, že jednička mě strašně bavila a vlastně jsem i čekal pokračování, ale tenhle paskvil na úrovni žraločího tornádo, jsem fakt nečekal. Zachraňuje to před odpadem snad jen vizuál potvor a Statham, ale to je tak asi vše.
HNTR
HNTR
1 037 bodů
3
Měl jsem možnost vidět druhý díl až teď, do kina mě nenalákal... No, žraloci hrajou druhé housle. Ve finále je to převážně jen o konfliktu lidí. Film vlastně nemá žádnou hlubší myšlenku a oproti zábavné jedničce dost zaostává. Cgi je někdy fakt hodně špatný. Akční scény jsou taková blbá parodie.
Ferlovsky
Ferlovsky
231 bodů
7
Statham drsnější než v prvním dílu. poprvé mu stačil nůž. nyní by se že žraloky bil nejraději pěstmi 😃 navíc přibyli dinosauři 😃