The Craft: Mladé čarodějky

45%
The Craft: Mladé čarodějky
Produkce Blumhouse přichází s pokračováním kultovního hitu Čarodějky. Různorodá čtveřice začínajících náctiletých čarodějek naplno využívá svých nově objevených schopností, výsledek ale dopadne jinak, než očekávaly. (Falcon)



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Tohle byla teda brutální bída, jejíchž existenci nedokáže obhájit vůbec nikdo. Tyhle mladé čarodějky jsou naprosto zbytečným pokračováním, který neocení fanoušci původního filmu ani noví diváci. Celé je to natvrdlé a plné hrozných hereckých výkonů. Film určený pro holky ve věkovém rozmezí 12 - 16 let.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Původní film jsem neviděl, takže nemůžu porovnávat. Ani nemám v oblibě porovnávat když se vytvoří nějaký remake staršího filmu. Když to tedy vezmu čistě na tento snímek, je jasný že cílovka nebude asi nikdo jiný než pro puberťaky. Avšak je to fajn nenáročný film. Ty pochody holek, kterým nevadí že jsou podivínky, učí se co všechno dokážou.. Dokonce si vytvořili pravidla, což je dost úspěch i pro dnešní puberťáky. Pak přijde zvrat, jedna zakouzlí mimo pravidla, něco se stane pak se zjistí že to bylo trochu jinak a máme tady happy end. Konec žádné překvápko i celý film vás nechce nějak tahat za nos a překvapit. Spíš vás chce nechat si to nenáročně užít s trochou magie.

Dodatečné informace

Původní název:
The Craft: Legacy (více)
  • USA The Craft: Mladé čarodějky
  • USA The Craft: Legacy
Premiéra v ČR:
25. 1. 2021
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
The Craft: Mladé čarodějky je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce The Craft: Mladé čarodějky


Powered byJustWatch