#jsemtady

54%

Komentáře a recenze 4

Dle relevance
i
45%

Coby cestopis film oslavuje vskutku impozantní jihokorejské letiště, architekturu i kuchyni s vůněmi a barvami. Ale jinak vláčně bloumá ke smířlivému zmoudření, neřkuli ke zjištění, že všude žijí dobří lidé, kteří novodobému trosečníkovi pomohou. I když tento má doklady, letenku, bezednou kreditní kartu a kromě ostudy mu nic nehrozí.

Kinobox.cz
80%

#jsemtady je především o tom, že i na stará kolena můžete zkusit něco nového a může vám to něco pozitivního přinést. A o plusech a mínusech virtuálních internetových vztahů. Není to film, u kterého se budete mlátit smíchy, ale je to vydařený "feel good movie". Vydařenější, než jsem v posledních měsících viděl. Až jsem nostalgicky zavzpomínal na staré Svěrákovy filmy.

N
70%

Film #jsemtady je po snímcích Dokud se tančí nebo Malá lež další v řadě aktuálních, které kladou důraz na představování, odlišnosti a v ideálním případě i sbližování různých kultur. Sympatické na něm je i rozuzlení, které svádělo k sentimentu, ale režisér i herec se mu dokázali vyhn

Č
55%

Francouzská komedie nadhodí celou řadu zajímavých témat, ale nedokáže je poutavě zpracovat. A bohužel ani zábavně. Tvůrci nejspíš chtěli natočit něco mezi Terminálem a Ztraceno v překladu, ale na to tu dost nefunguje příběh, humor, charisma postav, ani atmosféra. Zajímavá je možná třetina filmu, jejíž potenciál ale brzy vyzní do ztracena stejně jako celý snímek.