Nicky Larson: Agent amatér

67%
Nicky Larson: Agent amatér
Plakát traileru

Nicky Larson, nejlepší soukromý detektiv v oboru, je vyzván k vysoce rizikové misi: obnovit parfém Cupidu, parfém, který udělá neodolatelného toho, kdo ho používá. (O2)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Philippe Lacheau je pro mne zárukou kvalitní zábavy a ani tentokrát nezklamal. Opět se obklopil svými dvorními herci a dal vzniknout zábavné akční komedii,která nejednou dokáže překvapit. Francouzi ty komedie prostě umí. Celý film je přirozeně zábavný,vůbec se netlačí na pilu a hlavně se nesklouzává k trapnosti jak je to obvykle zvykem u komedii z USA. Už teď se těším na nový snímek,který v těchto dnech začal Lacheau natáčet.
Martrix
Martrix
2 449 bodů
4
Jste na super párty se skvělýma kočkama, všichni se baví, alkohol teče proudem...jenže vy jste ten nebožák, který musí zůstat střízlivý, protože slíbil že všechny rozveze do jejich domovů. Sledujete jak se všichni smějí stupidním fórům, uzavírají absurdní sázky a holky hrají driblovanou s vlastníma kozama. Všichni hubu od ucha k uchu...paráda. A vám, střízlivému hovadu nepříjde nic z toho vtipné...vlstně je vám za ně trapně a nechcete tam být. Tak nějak jsem si připadal při sledování tohoto filmu. Infantilní, hloupé fórky, pitomá a primitivní zápletka...posledních cca 20 min. už jsem ani nedokoukal. Připravil mě covid o smysl pro humor? Kdoví, ale aspoň takto po paměti se mi to úplně nezdá. Pravděpodobnější je, že jsem svoje nároky vzhledem k nízké úrovni současných komedií prostě nesnížil. K třetímu setkání s Philippe Lacheau už jistě nedojde...výsledek by byl stejný...s tímto tvůrcem na stejné vlně nejedeme.

Dodatečné informace

Původní název:
Nicky Larson et le parfum de Cupidon (více)
  • Francie Nicky Larson: Agent amatér
  • Francie Nicky Larson et le parfum de Cupidon
  • Francie Nicky Larson: City Hunter
Země původu:
Francie
Tržby:
14,7 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Nicky Larson: Agent amatér je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch