Jiný život

51%
Jiný život

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)





blazma
blazma
4 928 bodů
4
Na první pohled jsem si říkal, konečně. Konečně sci-fi pro mě. Jenže pak přišel další díl, pak další a další. Z ničeho nic kvalita nešla nahoru, ale dolů. Příběhy v epizodách mě nebavili, byli předvídatelné. Charaktery nijak extra zajímavé. Jakože bylo toho fakt dost co se mi líbilo. Bohužel je tady více věcí, u kterých si klepu na čelo. Není to nejhorší, ale k dokonalosti to má velmi daleko.
Krupe
Krupe
2 276 bodů
3
Katee Sackhoff prodělala zřejmě nějakou celoobličejovou obrnu a roli v této až místy trapné sérii pojala jako rehabilitační cvičení, jinak ty grimasy nechápu. Pokud by to chtěli autoři nějak zachránit, měli ji hned ve druhém díle vystřelit spolu s Jayr Tinaco a borcem, co k tomu složil hudbu, z nějaké té jejích komory do Interstellaru. Ale protože se jim to nepovedlo, tak to dopadlo, jak to dopadlo. Bůh nás ochraňuj před druhou sérií...
Vlastní názor
Vlastní názor
178 bodů
0.5
Před hodnocením "C" uchránilo seriál pouze to, že kulisy byly obstojné. Jednoznačně tedy béčková kategorie. Netflix však nezapomněl obsadit seriál postavami z LGBTQ+. Kdyby to byli(y) alespoň herci/herečky (neumím zde použít střední rod). Pravdou však je, že hodnotím pouze po nedokoukaném druhém díle první série. Víc jsem prostě nedal.

Dodatečné informace

Původní název:
Another Life (více)
  • USA Jiný život
  • USA Another Life
Premiéra v ČR:
25. 7. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch