Midnight Screenings

80%

Zajímavosti 5

  • V letech 2011 a 2012 trvala série pouze celé léto, protože pouze v tomto období kina umožňovala předpremiérové projekce. Existovalo několik výjimek, zejména brzké uvedení filmů Paranormal Activity 3 (2011) a The Hunger Games (2012). V roce 2013 se však seriál rozrostl a stal se celoročním, když místní kina AMC týmu začala předpremiérové projekce promítat každý týden v roce.
  • Brad Jones málem odešel z promítání filmu "Smrtonosná past: Opět v akci"(2013) a prohlásil: "Tohle je jedno z nejhorších pokračování, jaké jsem kdy viděl. Tohle je jeden z nejhorších akčních filmů, jaké jsem kdy viděl. Ještě nikdy v životě jsem z filmu neodešel, ale z tohohle bych odešel úplně v pohodě! Tenhle film vysává z lidí život!" Později odešel z promítání filmu "Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party" (2016).
  • Po negativní recenzi filmu Muž z oceli (2013) bylo členům recenzentského týmu vyhrožováno smrtí.
  • Při půlnočním promítání filmu "Pan Popper a jeho tučňáci" (2011) recenzent Jake Norvell uvedl, že ho po celou dobu filmu rozptyloval pár souložící v zadní části kina. Brad Jones od té doby tuto historku zdiskreditoval.
  • Brad Jones nečekaně zjistil, že tento seriál je na IMDb.