Flat 211

52%

Zajímavosti 7

  • Hlavním tvůrcem tohoto filmu je režisér a producent filmu Flat 211. V tomto projektu se podílí na všech odděleních filmové tvorby a vede ho zepředu s podporou celého štábu. Podílí se na tvorbě scénáře, scénáře, konkurzu, castingu, řízení produkce, logistice, kostýmech, výtvarném vedení, make-upu, režii, zvuku, kameře, vybavení, střihu atd. Stejnou měrou se podílí i celé obsazení a štáb, a to všemi možnými podněty a návrhy.
  • Kvůli časovému omezení a omezeným lokacím se 50 % filmu natáčí pouze v jedné budově. Přesněji řečeno, 50 % filmu se natáčí v "bytě 1 BHK ve stejné budově.
  • Dalším faktem u snímku FLAT 211 je, že se během natáčení používá vždy pouze jedna kamera. Přibližně 90 % scén bylo natáčeno z více úhlů, ale všechny úhly byly natáčeny postupně stejnou kamerou.
  • Název filmu "FLAT 211" je vlastně číslo bytu, ve kterém se celý film odehrává. Jedním z důvodů bylo dodat filmu realistický nádech.
  • Příběh a scénář filmu FLAT 211 byly také napsány a navrženy tak, aby byly co nejsvižnější a nejlevnější.
  • Mnozí z herců a členů štábu jsou běžně pracující profesionálové s běžným zaměstnáním, včetně režiséra a producenta. Celé obsazení a štáb jsou vybíráni na základě jejich extrémní vášně pro filmovou tvorbu a herectví, kromě požadovaných základních dovedností potřebných pro jejich role.Mezi herci jsou profese jako bankéř, lékař, letuška, marketingový pracovník a IT odborník. Mezi členy produkčního štábu patří také IT profesionálové, odborníci na řízení projektů a inženýři. Film Flat 211 se tedy natáčí pouze o víkendech a svátcích. Mnozí z herců a členů štábu jsou převážně NRI (nerezidentní Indové) ze Spojených arabských emirátů, kteří pracují nezištně jen kvůli své vášni.
  • Natáčelo se na velmi omezených místech, většinou v interiérech. S ohledem na to, že v zemi jsou nutné vysoké venkovní výdaje, časová omezení a mnoho povolení, byl Flat 211 navržen tak, aby jeho výroba byla co nejlevnější. Jeho natáčení s velmi omezeným obsazením, štábem a vybavením bylo financováno z běžného platu režiséra a producenta Sunila Sanjana.