Bar Boys

77%

Zajímavosti 3

  • Role soudkyně Hernandezové byla původně nabídnuta zesnulé Miriam Defensor Santiagové, bývalé soudkyni regionálního soudu a filipínské senátorce, která působila také jako tajemnice pro agrární reformu, předsedkyně senátního výboru pro zahraniční vztahy a soudkyně Mezinárodního trestního soudu. Pokud by Santiago roli přijala, jednalo by se o její filmový debut.
  • Zesnulá Miriam Defensor Santiago původně roli soudkyně Hernandezové přijala, ale později ji odmítla nebo se jí vzdala kvůli tomu, že produkce kolidovala s obdobím volební kampaně v roce 2016. V souladu s pravidly COMELEC spolu s administrativními a volebními zákony nesmějí političtí kandidáti v období volební kampaně striktně vystupovat v žádném jiném než zpravodajském nebo neinformativním pořadu, jako jsou filmy a televizní seriály, protože takové akce by byly považovány za reklamní čas nebo reklamu.
  • Kip Oebanda při tvorbě filmu využil mnoho zdrojů a vedl rozhovory s lidmi, kteří pracují u Nejvyššího soudu, v Integrované filipínské advokátní komoře, se současnými i bývalými studenty a profesory práva a také s příbuznými.