Tajný život párů

51%

Zajímavosti 3

  • Bruna a Carlos Alberto se seznámili během natáčení telenovely "Aritana" v Amazonii. Žili u kmene Xingu, kde on hrál hlavní roli indiánského bojovníka Aritany a ona novinářku. Později se vzali a stali se mocným párem v brazilském zábavním průmyslu; narodil se jim jediný syn Kim a v 90. letech se rozhodli přestěhovat do Los Angeles, aby se věnovali studiu a práci v hollywoodském filmovém průmyslu.
  • Bruna Lombardi bývala v Brazílii topmodelkou, objevila se na obálkách všech módních časopisů a v mnoha televizních reklamách. V jednom velmi populárním komediálním pořadu jedna z hlavních postav při každém vystoupení zasněně opakovala hlášku "Ach, ta Bruna", protože v té době byla sexuálním symbolem.
  • Bruna Lombardiová, topmodelka a sexsymbol 70./80. let, všechny překvapila napsáním proslulé knihy "No ritmo dessa festa" a později rolí ženy převlečené za muže ve výpravném televizním seriálu podle kultovního literárního románu "Grande Sertäo Veredas" Guimarães Rosy z roku 1956. Její postava Diadorim byla vojákem povstalecké skupiny, která působila v oblastech severovýchodní Brazílie a která se zamiluje do vůdce Riobalda, aniž by věděla, že ho přitahuje žena. Díky této roli se jí podařilo dekonstruovat svou image a znovu se prosadit jako uznávaná herečka a spisovatelka.