To je vražda, napekla: Jen zákusky

54%

Zajímavosti 4

  • Soupiska basketbalového týmu je zobrazena ve školní vitríně s rozbitým sklem, když si Norman jde pro basketbalové míče. Adresář nájemníků bytového domu je vidět těsně předtím, než se Norman a Hannah vydají do popelnice. Kromě známých jmen postav Carla (nebo Craiga) Kimballa, Joshe Reynoldse a Lowella Mantese se oba seznamy skládají převážně ze jmen členů štábu tohoto filmu. Mezi členy basketbalového týmu patří Chris Langford (Christopher Langford, jak je uvedeno), Jonathan Schwartz, Brian Johnson, Mike Emery, Johnny Walker a Mike Sandyke. Mezi nájemníky bytového domu patří M. Jehring (Melissa Jehringová), Joshua Oman (Jos Oman), C. Elzinga (Candice Elzinga), R. Whitfield (Rick Whitfield), O. Passingham (Odete Passinghamová) a Deb Mortensen (Debra Mortensenová).
  • Vychází z knihy Joanne Flukeové Hannah Swensen Mystery, "Strawberry Shortcake Murders".
  • Když se vrah snaží dostat ze střední školy, projde se zbraní kolem dveří vybavených detektory kovů, aniž by spustil alarm.
  • Masonův syn je ve filmu označován jako Carl Kimball. V závěrečných titulcích a na tištěné soupisce basketbalového týmu je uveden jako Craig, nikoliv Carl.