Špatná matka

53%

Zajímavosti 5

  • S vesmírem Čarodějek je spojeno pět herců. Brooke Nevin, Stephen Snedden, Mykel Shannon Jenkins a Eric Scott Woods se objevili v původním seriálu Charmed v různých epizodách. Nick Hargrove se stal pravidelným účastníkem nového rebootu Charmed 2018, kde hrál Parkera.
  • Pacientům jsou po zákrocích, které Kaylene podstoupila, poskytovány kontrolní schůzky. Měla navštívit lékaře a nadměrné předepisování léků by bylo zjištěno.
  • Vzhledem k tomu, že další dvě sestry nenosily identifikační odznaky, je pravděpodobné, že zařízení, kde byla Kaylene ošetřována, bylo velmi malé. Velká i malá zařízení vyžadují, aby zaměstnanci nosili identifikační odznaky, aby se v zařízení nemohly pohybovat nepovolané osoby. V malém zařízení by byla žena v oblečení zdravotní sestry, kterou ostatní dvě sestry neznaly, odhalena a nahlášena, takže by nemohla Kaylene ošetřovat opakovaně, jak bylo ukázáno. Navíc jedna z dalších sester, která byla ukázána v době, kdy Vanessa ošetřovala Kaylene, by byla ošetřující sestra a při běžném rozhovoru by se na Vanessino klamání přišlo.
  • Detektiv řekl, že se chystá zavolat posily (pravděpodobně místní policisty, kteří by byli blíž než on) mnohem dříve, než dorazil k chatě, ale posily dorazily až poté, co nebezpečí pominulo.
  • Policista by nenechal osobu, která si stěžovala na pokus o vraždu, s osobou, na kterou podala stížnost. Pokud by osoba představovala nebezpečí pro sebe nebo pro ostatní, policista by ji odvezl na psychiatrické vyšetření. Důvodem je odpovědnost. Policista, který by nechal bojující osoby spolu, by vystavil policii žalobě, pokud by se stěžující osobě něco stalo.