Všechny malé zázraky

68%
Všechny malé zázraky
Všechny malé zázraky (All the Bright Places) je americký romantický film natočený na motivy stejnojmenné knihy. Hlavními hrdiny příběhu jsou středoškoláci Violet a Theodore, jejichž vzájemné setkání jim navždy ovlivní životy. Oba mají hluboké jizvy na duši a oba si začínají uvědomovat, že i ty nejmenší věci mohou něco znamenat, ale hlavně změnit.



blazma
blazma
4 928 bodů
8
Jsem mile překvapen. Filmů, kde se rozebírají problémy lidí kteří mají duševní problémy, zápasí s myšlenkou sebevraždy a podobně, jsem moc neviděl.. nebo mě minimálně nezaujali tak jako tento film. příběh se mi moc líbí, kluk který sám se sebou bojuje, se náhodou setká s dívkou s podobnou myšlenkou jako má on sám, i přesto se jí snaží pomoct. Spíš mi to ale připadalo že ve skutečnosti pomáhal i sobě. zkrátka a jednoduše se na tento příběh dá dívat různými pohledy, obzvláště i díky tomu, že někdy ani nepoznáme na lidech že nějakou radu a pomoc potřebují. Jsem mile překvapen tímto filmem. I herecké obsazení hlavního páru se mi líbilo.
KarIos
KarIos
944 bodů
8
Od shlédnutí tohoto filmu, mi nějak vrtá hlavou. Dobrý casting, kamera, prostředí. Nějak mi, ale nesedí ten konec. Každopádně stojí za shlédnutí, pokud máte rádi tento styl filmů.
Závodský
Závodský
9 bodů
7
Jakoby kniha je lepší tam vše člověk pobere při prvním počtení, ale film musí člověk vidět minimálně třikrát aby pobral vše co se tam děje.

Dodatečné informace

Původní název:
All the Bright Places (více)
  • USA Všechny malé zázraky
  • USA All the Bright Places
  • USA Veled minden hely ragyogó
  • USA Wszystkie Jasne Miejsca
Premiéra v ČR:
28. 2. 2020
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch