Hellraiser: Judgment

41%
Hellraiser: Judgment
Detektivové Sean a David Carter jsou na místě, aby našli hrozivého sériového vraha terorizujícího město. Spojující síly s detektivem Christinem Egertonem, kopají hlouběji do spirálovitého bludiště hrůzy, které nemusí být z tohoto světa.



Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
6
prvních cca 10 minu filmu je excelentních. pak ale přijde nudná detektivní zápletka s hloupými dialogy a scénářem. každopádně je to lepší než devátý díl. i když je na filmu vidět jeho nicotný rozpočet, tvůrci se snaží. masky se od minula také zlepšily a nový pinhead tomu původnímu rozhodně ostudu nedělá. plusem je i těch pár originálních nápadů (psací stroj, anděl, pejsek...) celkově tedy průměr, který nedosahuje kvalit ani jednoho z prvních pěti filmů a neznalci série nic neřekne ale jako fanservis je to ok. příště by to chtělo o něco větší rozpočet (viz. chucky a leatherface), méně tupý scénář a více scén s pinheadem.
ergotoxin
71 bodů
2
Po dlouhé době první originální námět a... no, moc se to nepovedlo. Otevírací akt přichází s bizarní atmosférou, kdy hříšník prochází jakýmsi pekelným auditem. Namísto hrůzy se ale autorům daří vyvolat jen znechucení a tak sledujeme, jak se trojice pekelných nahotinek nechává potřísnit krvavými zvratky. Pak se vše ovšem mění a film se stává lacinou předělávkou detektivky Se7en. O novém Pinheadovi hanba mluvit. Jako klad filmu hodnotím upřímnou snahu rozšířit mytologii Hellraiseru (byť i ta jde ve zbytečně křesťanských šlépějích), jako negativum... Vše ostatní?

Dodatečné informace

Původní název:
Hellraiser: Judgment (více)
  • USA Hellraiser: Judgment
  • USA Gospodari pakla 10: Presuda
  • USA Hellraiser: Ítélet
  • USA Восставший из ада: Приговор
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,35 mil. USD
Tržby:
0,43 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hellraiser: Judgment