Untitled Babak Anvari Project

39%
Untitled Babak Anvari Project
Untitled Babak Anvari Project
Will je barman v New Orleans. Má skvělou práci, skvělé přátele a přítelkyni Carrie. Prodírá se životem, ignoruje komplikace a soustředí se na radost z okamžiku. Jednu noc Will najde ztracený mobil na který mu začnou chodit divné zprávy...



blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
4
Diváka rozjebe už ta představa, že se pod tímhle upsal snad každej. Ať už to jsou samotný herci, producenti, koprodukční studia, zvukáři, dokonce i samotný Netfkus, prostě kurva každý kdo kdy pracoval a má něco společného s tímhle filmem. Náš hlavní hrdina je na haluškách už od konce, a není divu že mu kolonoskopický pohled tasemnicový virvány, totálně zmastí celou tu bezednou jámu jménem mozek. Šváby si taky jednou za čas dám k snidaňi, hlavně když se mi do ventilovýho uzávěru dostanou až do lednice, a pak mi nakladou svoje vajíčka do bramborovou salátu. Ruku na varle, i když je to naprostá a tupá sračka, znám lidi kteří by si na to ujížděli jak svině po chemoterapii, když mu do hlavy střebají myšlenku, že vepřové je celkem libové maso. Hippity Hoppity, tvůj mozek je už nadosmrti propitý..
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
2
Psychologický thriller s dobrým nápadem, který se ale absolutně utápí v naprosto příšerném scénáři. Tvůrci měli s hlavním protagonistou dobrý záměr (snaha ho v očích diváka pohoršit prostřednictvím svádění kamarádky) ale naprosto otřesně to podaly. Jinak je celý film nezáživný, málo psycho a o strašidelnosti nemůže být ani řeč.

Dodatečné informace

Původní název:
Untitled Babak Anvari (více)
  • Velká Británie Untitled Babak Anvari Project
  • Velká Británie Untitled Babak Anvari
Premiéra v ČR:
19. 10. 2019
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch