Černá punčocha

53%
Černá punčocha
Plakát traileru
Miki Opatovský je povoláním modelový krejčí a povahou klidný a spořádaný člověk. Tak se alespoň jeví svému okolí. Vede příkladný rodinný život, na pracovišti nevyhledává spory. Jenomže právě zaměstnání má na něj dlouhodobě negativní vliv. Celé dny se tam pohybuje mezi přitažlivými ženami a musí potlačovat choutky, které pozvolna vyplouvají z hlubin podvědomí, až ho jednoho dne přinutí jednat. (oficiální text distributora)



Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
4.5
Výrazná (bohužel jediná) role operního a operetního zpěváka a herce Milana Karpíška, který figuru krejčího a latentního psychopata Miki Opatovského, ze kterého příležitost udělá masového vraha, ztvárnil neobyčejně přesvědčivě; z jeho uhrančivého pohledu šel opravdu děs. Jeho femme fatale Evu (která ho ovšem vyděšená opustí) hrála oblíbenkyně režisérů 80. let Stáňa Bartošová. Na závadu úspěšnosti socialistické detektivky podle námětu a v režii Oty Fuky bylo, že od počátku bylo jasné, kdo je vrah.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Toto je klasický krimifilm osmdesátých let. Mě se to docela líbí, i když to bylo vše na jedno brdo, jsou tyto filmy někdy to nejlepší, co právě v televizi dávají. Hlavní hrdina ( škrtič ) nepůsobí zrovna věrohodně a vše je to trošku naivní, ale co :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Dobrá česká krimi.

Dodatečné informace

Původní název:
Cerná puncocha (více)
  • Československo Černá punčocha
  • Československo Cerná puncocha
  • Československo Czarna ponczocha
Premiéra v ČR:
1. 1. 1988
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Černá punčocha je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch