Con Air

77%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Další nesmrtelná akční klasika ze zlatých devadesátých let. Kdo v té době vyrůstal, tak mi dá za pravdu. Filmy jako Tváří v tvář, nebo Skála, to byl vrchol kariéry Nicolase Cage. Škoda, že už dnes takové filmy netočí a nechává se ukecat do kdejaké podřadné hovadiny. Prachy jsou hold prachy no...
Floridsky
4 376 bodů
10
Devadesátkový akční nářez!
Kamil Fila
Kamil Fila
4 112 bodů
8
Odvar Skály, který si je vědom své přehnané spektakulárnosti, a tak na nás ironicky pomrkává.
kubas369
4 086 bodů
10
Pro mě lepší film než typově podobná Skála hlavně díky Malkovichovi, který to rozjíždí na plný koule.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Výborně akční,skvělý zvuk a nejlepší akční obsazení co si může akční divák přát.Nechybí tu humor,extázová akce,napětí a režijní práci,kterou Simon West odvedl na výbornou.Con Air mě i po x projektech nepřestane bavit.Na svůj rozpočet jde o velmi dobrou akční jízdu,bez myšlenky na brzdný pedál.Simon West dlouho nepotvrdil svojí kvalitu,kterou v CA potvrdil na 100%.Momentálně má spoustu práce s dlouho očekávaným Expendables 2,kde všem může opět vytřít akční zrak.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
10
No poviem vám, do lietadla s takýmto osadenstvom by som si lístok kúpila už v predstihu. Pasažieri sú exkluzívni a ich rozmanité chúťky dokážu v človeku vyvolať neskonalé pocity úzkosti. Avšak žiadne strachy, sedí tu s nami totiž aj jeden sladký nabušený svalovec, s kudrnatou ofinkou a králičkom v ruksaku. A ten, keď chytí spravodlivosť do vlastných rúk, tak to len začnú lietať triesky z palubovky. Ale nebude to žiadna legrajda. Banda drňákov sa vie tiež dobre oháňať päsťami. A jak sa dostanú ku kvérom a zmocnia sa lietadla, to len začne poriadne rošambo. Našťastie Nicolas nieje žiadne B-éčko a vie, čo na tých uslintaných hajzlíkov platí. Masaker, jak sa patrí! Škoda, že nejde zohnať spiatočnú letenku.
psico
psico
1 671 bodů
8.5
Přesně tak, jeden z nejlepších filmu Nicolase Cage. Unikátní projekt přepravy vězňů letadlem nemusí dopadnout podle představ když na palubě máte samé chlápky kteří nejsou zrovna elitou společnosti. Ale bývalý voják, odsouzený za neúmyslné zabití při obchraně manželky jim dokáže překazit plány. Nejlepší hláška: "Našli jste Vince Larkina? Nevíme kde je. No jistě. Asi někde zachraňuje dešťové pralesy nebo recykluje sandály."
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9.5
Zase povedený film .
hroufie
1 416 bodů
8
Dnes už tak trochu kultovní snímek.
SOJA
SOJA
136 bodů
7.5
Nebudem tu z rozboru díla dělat nějákou příliš duchaplnou úvahu o morálních rozhodnutích hlavního hrdiny jestli tej transce dát pěstí nebo facku.Je to prostě matlanina toho nejlepšího co se našlo v Rambovi,Smrtonosný Pasti 2,Jeden kop z otočkou od Chucka a uskočení výbuchu na poslední chvíli z Kobry 11.Nicolas "Rambo Chuck Simír Bruce" Cage alias KEMRon totálně zruší partě sympatických trestanců,jako je John a Steve,útěk za chicas a margaritas do mechika v nevypraným tílku brůse.Na konec tam hoděj nějákej ten láv song a do titulků Sweet Home Alabama.Od tohohle žánru nelze chtít víc.