Casper

67%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Máte rádi duchy,ale u hororů se bojíte? Tak právě pro vás je zde Casper,malý veselý duch,který vás dokáže výborně pobavit. Pamatuji si,že jsem byl na Casperovi jako malý v kině a odcházel jsem se nadšený. Na dobré snímky se prostě nezapomíná. Milé,vtipné a napínavé. Pobaví se jak rodiče,tak děti.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Hezké. Dospělí se budou příjemně bavit a děti budou přímo nadšené.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Proč né? Parádní komedie. Zábavné a vtipné.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
pre mňa je to bohužial totálne nazaujímavý film v ktorom stojí za zmienku snád len ex-python idle a malé cameo dana aykroyda na začiatku filmu. potom to je už len nuda a zábava pre malé deti.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Dobrý filmík,ale spíše pro děti...
alexik789
2 512 bodů
7.5
Nádherná pohádka pro mou maličkost a mladší publikum. Během ní jsem brečela jak malé štěně a pořád dokola jsem si musela pouštět scénu na maškarním plese. Viděla jsem několikrát a u mladšího publika film zaboduje na plné čáře.
Miller
Miller
2 220 bodů
8
Caspera jsem jako (cca) osmilletý miloval, a byl to takový ten film, c o jsem si pouštěl stále dokola. Ano, je to tak trochu klišé, ale je to opravdu krásná pohádka. Za mě pěkných 75%.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
8
Dívám se na to po letech a nejspíše v nostalgickém duchu ducha Caspera a jeho strýčků. Nevím, co přesně mě na tomhle filmu okouzluje nejvíc. Jestli je to ryze jednoduchý film, který má srdíčko na správném místě, zároveň dokáže odlehčit situaci svým nadčasový humorem a nebo svou dramatickou duší, která mě vždy dokáže v různých pasážích filmu rozplakat. Mám díky tohoto filmu odjakživa crush na Ricci a tenhle film zpustil moji oblibu v parodické duchařině a rodinných haloweenech. Na okraj musím ještě říct, že tento film má opravdu výjimečný soundtrack a řadím ho k jednomu z nejlepších od Hornera. “Can I keep you?”