The Gray Man

60%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
FiVe
FiVe
915 bodů
7
Vcelku dobrej film, nevím proč všichni kritikujou 🙈
Judinka
Judinka
627 bodů
5
Nový typ agenta s největším rozpočtem bohužel neodpovídá výsledku. Prvodní snaha značně pokulhává a je otázkou, za co byly finanční prostředky utraceny i rozhodnutí o druhém díle. Příjemným přejvapením byl pouze paudouch Captain America Chris Evans a akční scény z Prahy. Bohužel opět nevyužitá šance .o(
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
4
Další pokračovaní, jako vážně, já se musel nutit abych jedničku dokoukal do konce. Tento skvost nenabízí žádnou zábavu, ne počkat, nabízí nesrovnalosti nepřesnosti nebo jak bych to nazval, ignorace dobrých akčních scén (tím myslím špatné osvícení, barvy, atd.). To jako vážně rok 2022, akční americký film nemá dobrý přehled v akci, očividně tu vládne zmatek, a ještě k tomu 200 mil. rozpočet. Taková třešnička na dortu jsou scény v Praze, ale jenom některé se dějově nacházejí v Praze, záběr na Hlavák a najednou obří nápis Vienna, to je asi už klasika u amerických akčních filmů. Jediné co se dá považovat za dobré je sociopat, kterého hraje Chris Evans, trochu ho lituju, že podal tak solidní herecký výkon, aspoň něčemu scénáristi věnovali svůj čas.
les62
593 bodů
6
No já nevím. Herecky super, ale několikrát jsem si přál, aby už byl konec, což pro mě není zrovna známka toho nejlepšího. Některé honičky fajn, některé zbytečně natažené. Na béčko celkem dobrý, ale jinak velká škoda.
polopaticky
361 bodů
7.5
Špičková akční podívaná ve stylu třetího Johna Wicka. Jedna originálnější bojová scéna střídá druhou, drahná část snímku se odehrává v Praze a hláškuje se tu jedna báseň. Co chtít víc? Charismatického hrdinu, kvalitní záporáky a dobře vykreslené motivace postav? Tak přesně to u The Gray Mana nechybí. Dvojice Ana de Armas – Billy Bob Thornton tomuhle dobře upečenému dortíku dodává pomyslnou třešničku na vrch. Po šestadvaceti letech od prvního Mission: Impossible, dvaceti letech od Agenta bez minulosti a xXx dostáváme další pořádnou akční řežbu, kde hrají prim ulice matičky měst, alternující mj. Berlín či Vídeň. Jak hrdě si tuzemský divák při sledování snímku připadá, takový pocit by chtěl každý z nás zažívat opakovaně. Netflix to dokázal! Volba, která padla na duo Russoovců se vydařila. V letadlové scéně ukázali, jak skvostně by pod jejich taktovkou vypadalo letošní Uncharted. Akční flák roku a velká hrdost. Tak snad to pro nás byl od Netflixu „jen další čtvrtek“ ;). P.S. Naprosto odpálenej z toho, kolik ty naše tramvaje vydrží =D. Čtyři hvězdy a těším se na pokračování.
Chipy
Chipy
169 bodů
3
The Gray Man je opravdu šedý. Jak vizuálně, tak dějově. Kdyby místo bezbřehého chození od akce k akci na chvíli zpomalil a soustředil se na budování hlavní postavy tím, že by musela kreativně řešit různé problémy, mohlo se jednat o kvalitní počin a ne něco, v čem ten rekordní budget vidět opravdu není.
Davidoos
Davidoos
162 bodů
2
Chris Evans is the only good thing about the movie. Otherwise bad-looking, forgettable, boring and cheap action flick, with bad characters and storyline.
  • Evans
  • acting
  • characters
  • story
  • visual
  • action
gaždan
gaždan
9 bodů
10
super, je to zábava