Cut to the Chase

46%

Zajímavosti 7

  • Ve městě Shreveport v Los Angeles se daří divadelní komunitě. Blayne Weaver se objevil s Patrickem Kirtonem (D.A. Paul Melancon) v představení River City Rep "Art". Richard Folmer (Cotton) je režisér a herec známý především díky své práci pro Shreveport Little Theater. Herci Susan Kirtonová, Mary Alfred Thomaová, Lorna Street Dopsonová a Luke Sexton mají za sebou bohatou divadelní činnost.
  • Film se původně jmenoval "The Shreve". Weaver měl vždy v úmyslu jej změnit, ale snažil se najít ideální název. Poradil se se scenáristou a režisérem Paulem Osbornem (Weaver a Patrick Day si nedávno zahráli ve filmu Favor (2013). Při toulkách po obchodním centru Osborne přes mobilní telefon navrhl změnit příjmení hlavní postavy na Chase (s obsazením Erin Cahillové bylo jméno stejně potřeba změnit) a film nazvat "Cut To The Chase".
  • Erin Cahillová hrála vedlejší roli v posledním filmu Blayne Weaverové 6 Month Rule (2011). Rozuměli si spolu tak dobře, že tato zkušenost inspirovala Blaynea k napsání filmu, kde by oba hráli bratra a sestru. V prvních verzích scénáře bylo Maxovo a Isobelino příjmení Cahill.
  • Luke Sexton, který hrál roli Coreyho, byl také koordinátorem kaskadérů.
  • Scénárista, režisér a hlavní herec Blayne Weaver pochází z města Shreveport ve státě Louisiana, kde se film Cut To The Chase natáčel. Scénář byl napsán s ohledem na konkrétní místní herce a místa.
  • Jediné scény, které se nenatáčely v Severní Louisianě, jsou ty s Lancem Henriksenem. Kvůli Henriksenovým scénám odcestoval celý štáb ze Shreveportu do Los Angeles, kde se natáčely kulisy ve zvukové scéně.
  • Lyndie Greenwoodová, která se narodila a vyrostla v Kanadě, si pro roli Noly Barnesové vytvořila neworleanský přízvuk. Režisér chtěl, aby měla výrazný přízvuk jižní Louisiany, který by ji odlišil od rodáků ze Shreveportu. Severolouisianský přízvuk je spíše východotexaský, chybí v něm cajunský vliv.