Mrazivá pomsta

63%
Mrazivá pomsta

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Ent.)




Recenze: Mrazivá pomsta

Kinobox.cz
80%

Děj filmu se ubírá velmi bizarními a nepředvídatelnými cestičkami (například celá podzápletka s Neesonovým bratrem, který se vyzná ve světě zločinu), ale výsledný dojem je příjemně konzistentní, celé to absurdní šílenství má jakýsi řád a drží (většinou) pohromadě. Trochu podobnou atmosféru mělo Fargo bratří Coenů. Koneckonců, i ve zdejším sněhu případ vyšetřuje policistka, která ví, co dělá, a na kterou si nikdo jen tak nepřijde.


Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Akční film hnaný myšlenkou na krevni mstu, chvílemi připomínající dokonce parodii :-) Liam Neeson má tyto role v malíku, ale tentokrát zahrál mstitele amatéra opravdu velmi dobře. Scénář není špatný, docela jsem se pobavil i trošku lacinější gangsterky má snímek v sobě. Film je opravdu osobitý a to oceňuji. 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Liam Neeson se mstí. Opět. Tentokrát pěkně na ledu, a i díky tomu prostředí to nakonec působí docela originálně. Ikdyž je to teda remake.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Původní film jsem neviděl, ale musím říct, že Liam Neeson mě nezklamal a režisér Moland zde doufám v Hollywoodu začal a nikoli skončil. Solidní kriminálka ze staré školy s poctivým napětím, skvělými herci, vynikajícím padouchem, mou oblíbenou Emmou Rossum a celkově jsem se bavil. Některé scény jsou hodně přes čáru, ale já se prostě bavil.

Dodatečné informace

Původní název:
Cold Pursuit (více)
  • Norsko Mrazivá pomsta
  • Norsko Cold Pursuit
Premiéra v ČR:
21. 2. 2019
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
Norsko, Kanada, USA, Velká Británie
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
60 mil. USD
Tržby:
76,42 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mrazivá pomsta je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch