Ženy v běhu

73%

Komentáře a recenze 62

Dle počtu bodů
daisyna
daisyna
279 bodů
7
Pro zeny vyborny film, vyborna sranda
taliz
taliz
257 bodů
6.5
Ze zivota, clovek se směje od zacatku do konce, kazdy si v tom najde neco ze sveho zivota. Ceske filmy jsou pro nas proste lidi nejlepší srandou, kterou nikde jinde na svete nevymyslí a nenatoci. Za Me hodnotim vtipne, dejovou linku clovek ani nemusi sledovat
DominikD.
DominikD.
231 bodů
7.5
Do krásného prostředí Vyšehradu byl zasazen ladný běh čtyř půvabných představitelek Kovářových (Věra, Marcela, Bára, Kateřina). Příběh filmu je lidský, příjemný a odpočinkový. Přesto ne nudný. Postava Ondřeje Vetchého mi připomínala Jirku Luňáka z Okresního přeboru, postava Martina Hofmanna zase Luďana Říhu z Mostu!. U Vladimíra Polívky podobně jako u jeho sestry Anny platí, že jablko nepadá daleko od stromu.
konstantin
140 bodů
9.5
Jeden z nejvtipnějších a nejlepších filmů, které jsem viděl v poslední době z české produkce. Vtipné hlášky, výborné herecké výkony, zajímavý příběh a bezvadný humor... Pravá česká oddechová komedie se vším všady co k ní patří. Rozhodně se vyplatí si na film zajít
Dominika1
Dominika1
135 bodů
9
Dalo by se říct, že na jednu stranu tenhle film ženy vybízí k sebedůvěře a oslavuje sílu, která může vzniknout, když se ženy spojí. Na druhou stranu ale ženy zobrazuje jako jednoduché živočichy, kteří mají v životě jeden jediný cíl - najít si chlapa a všemi možnými prostředky ho přinutit, aby jim nasadil prsten. Nejsem si jistá, jestli tím chtěl Martin poukázat na tohle smutné nastavení společnosti nebo má za to, že to takhle prostě na světě chodí. Každopádně se mu nějak podařilo najít v tom rovnováhu a nastavit příjemně bojovnou atmosféru, která diváky skoro až vybízela k tomu, aby se zvedli a začali běhat. Zkrátka, holky mě moc bavily a Ondra blbce taky zahrál dobře. Příště půjdu zas.
Georgino
109 bodů
8
Tenhle film mě vůbec nelákal, protože jsem se bál, že je to další stupidní romantická komedie, s kterými se v posledních letech roztrhl pytel. Moji rodiče ale chtěly film vidět a tak mě přemluvily, abych šel s nimi do kina. A musím říct, že jsem byl opravdu mile překvapen, jak skvělou komedií Ženy v běhu jsou. Od začátku do konce jsem se skvěle bavil a obdivoval režisérův cit pro komediální timing a skvělé vedení herců. Tu obrovskou návštěvnost si Ženy v běhu stoprocentně zaslouží, protože tady vznikla další česká komediální klasika, která se jen tak neomrzí.
sarousek
49 bodů
10
Naprosto skvělá komedie. Smála jsem se tak až mi tekly slzy. Více takových filmů!
pavel-hnilicka
40 bodů
9
Nejlepší česká komedie posledních let. Divácká a přesto neuráží divákovu inteligenci. Důkaz toho, že se v Česku dá natočit vkusná romantická komedie. Horský jako režijní debutant překvapil a vtipy mají přesný timing a nepůsobí lacině. Nedivím se takovému diváckému ohlasu. Hranice milion diváků překročena zaslouženě.
Quokka
Quokka
37 bodů
6.5
V poslední době jsem si oblíbil nové české komedie. Docela jsem se těšil a očekával jsem další pěkný snímek. Bohužel přišlo rychlé vystřízlivění. Až moc předvídatelný děj, umělý a "tuhý" scénář, kdy mi přišlo, že by osoby mezi sebou opravdu takhle nemluvili a další drobnosti, který film pomalu sráží k zemi.
carl
carl
36 bodů
3
Další česká komedie, která předem počítá s tím, že bude naplňovat kina na český humor. Mrtvola s kterou chce Zlata Adamovská běhat po parku apod. Film stojí na klasickém českém humoru posledních let a doufá, že se lidi pobaví, No pobaví se................