Malá čarodějnice

66%
Malá čarodějnice

Všem známý Večerníček o malé čarodějnici a jejím věrném havranovi Abraxasovi se od tvůrců HEIDI, DĚVČÁTKO Z HOR dočkal filmového zpracování a míří do našich kin.

Jen několik set let „mladá“ čarodějnice se chce podívat na slavný sabat, který se každoročně koná na vzdálené hoře. Její společník, starý moudrý havran Abraxas, jí to sice vymlouvá, ale malá čarodějnice ho neposlouchá. Pozoruje slavnost ukryta za keři, je však prozrazena a hlavní čarodějka baba Bimbula jí uloží, že se do roka musí stát dobrou čarodějkou. Dívenka se hned pustí do učení, a protože se má stát dobrou čarodějkou, koná při svém učení jen samé dobré skutky. Její kouzla sleduje s nevolí stará ježibaba Pingula a když malá čarodějnice kouzlem pomůže dvěma dětem v pátek, kdy je přísně zakázáno kouzlit, pošle na ni za trest mráz a vánici. I toho však malá čarodějnice využije k dobru a uspořádá pro děti veselý karneval. A pak již nastane čas dalšího sabatu, kde malá čarodějnice musí složit mistrovskou zkoušku… (Bohemia MP)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
6.5
Světe div se Německo natočilo pěknou a zábavnou pohádku,která je i povedenou adaptací oblíbené dětské knihy Otfrieda Preusslera. Ruku na srdce kdo by neznal Večerníček o malé čarodějnici a havranovi Abraxasovi. Moc jsem si nedokázal v hlavní roli představit Karoline Herfuth,ale role jí nakonec sedla a velmi mne bavila. Kamera je líbivá,Abraxas je zábavný a čarodějnice děsivě vtipné. Malé,ale i větší děti budou spokojené a určitě se nebudou nudit i rodiče.
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
3.5
Myslím, že německých čarodějek již bylo až až a toto je jen další zbytečnost do fronty. Děj byl pro mne příliš nudný a bez jakýchkoliv zvratů, obsazení též nic moc, takže za mě ani moc není co hodnotit. Jednoduše řečeno, příběh nudný, nezajímavý, ale musím uznat, že dětem je to nejspíš jedno.

Dodatečné informace

Původní název:
Die kleine Hexe (více)
  • Německo Malá čarodějnice
  • Německo Die kleine Hexe
Premiéra v ČR:
13. 9. 2018
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Německo, Švýcarsko
Čeština:
Malá čarodějnice je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná


Powered byJustWatch