Boku no Hero Academia

82%
Boku no Hero Academia
Boku no Hero Academia se odehrává ve světě, kde má 80 % populace nějakou speciální schopnost. Je to svět superhrdinů, kteří bojují proti těm, kteří své speciální schopnosti zneužívají, a proti nejrůznějším monstrům, která se občas objeví a narušují poklidné životy ostatních. Hrdinové jsou obdivováni a spousta mladých chlapců sní o tom, že jednoho dne to budou oni, kdo bude bojovat se zločinem. Izuku Midoriya je jedním z nich. Již od malička měl naprosto jasno v tom, čím chce být až vyroste, a jeho vzorem se stal jeden z největších hrdinů - statečný All Might. V cestě mladého chlapce však stojí jedna obrovská překážka. Izuku Midariya je totiž jedním z těch zbylých 20 % populace, která žádnou speciální schopnost nemá...(Jeoffrey)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Nemá to žádný drive, ve čtvrté epizodě to ještě vlastně nezačalo. Ještě chvíli počkám, protože námět je ok, ale byl bych rád, kdyby se to trochu zaprvé rozjelo a zadruhé to začalo volit víc než první očividné volby. Je vidět, že to je spíš pro děcka.
JamesConnorGeek
823 bodů
10
9,5/10 - Wow. Tenhle seriál, správněji "Anime" mě už od začátku děje chytlo a také hodně bavilo. Momentálně stále anime sleduji a kvalita či příběh u mě stále neklesnul a pořad mě strašně baví. Děj u všech sérii je chystali, napínavý a podle mě tvůrce seriálu udělali hodně slušnou práci. Chci poděkovat především tvůrci MHA (My Hero Academia nebo zda chcete, tak Boku No Hero Academia) co vytvořil mangy, díky kterým seriál vznikl. Slovo závěrem. Boku No Hero Academia (My Hero Academia) rozhodně doporučuji jak fanouškům anime, tak i lidem, co jim nejsou. Anime ode mě dostává plný počet hvězdiček a nelituji jeho shlédnutí.
juraaaj113
293 bodů
8
ako no manga je lepšia 💅

Dodatečné informace

Původní název:
Boku no Híró akademia (více)
  • Japonsko Boku no Hero Academia
  • Japonsko Boku no Híró akademia
  • Japonsko My Hero Academia
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné