6 Underground: Tajné operace

63%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Toren
Toren
5 185 bodů
6
7/10. Bay je zpátky a jeho úvodní 20-minutovka je audiovizuálním pornem, ve kterém vystřídá víc nápadů, než v posledních třech Transformerech. Postavy jsou plochý a předvídatelný (Ryan překvapivě neoslňuje) a samotná zápletka zní jak výplod náctiletého klučíka, co si chce hrát s vojáčky... ALE všechno náramně šlape, krásně se na to dívá a člověk se usmívá od ucha k uchu. Více: https://www.youtube.com/watch?v=NzUA4nytu2U
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Akce, akce a zase jen akce. Ryan v roli trochu šíleného boháče, kterého napadlo vzít spravedlnost do vlastních rukou. To zkrátka vypovídá samo o sobě, kdo chce vidět nenáročnou a sem tam vtipnou akci, tohle je povedená práce.
Floridsky
4 376 bodů
2
Akce je parádní, tý výbuchy, přestřelky, helikoptéry při západu slunce, magnet na lodi,... Bohužel to je vše, co je dobré. Hroznej maglajs, skoky v čase sem a tam. Vůbec jsem se nechytal. Příběh otřesný. Za těch 150 milionu to mohl bejt vskutku lepší, čekal jsem víc. Zabodovala u mě opět jen ta akce a to nestačí. Bay opět zklamal, jeho čas, kdy vyprodukoval nějakou pecku je dávno pryč.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Pokud by byl celý film jako na začátku, dal bych plný počet a dvacet minut bych ustříkával samou chválu za sebou. Produkty Majkla Ebaye neodebírám, protože nejsem narkoleptik s trombózo-elektrošukojící epilepsií na radiánovýho křemíku. Ano, Ebay je ujetý na vystřelující auta, vybuchující elektrárny a kokainem napružinový retardéry v kvádru. Tohle měla být asi směsice Rychlých a zběsilých, Misích nemožných a Johnův Knotůch, jinak bych fakt nevěděl k čemu tuhle prasárnu přirovnat. Kolosální zpomalovačky a uhlopříčky mě zdosti připosrávali můj konečník, že jsem v tu chvíli pochopil, že tohohle se už na podruhý nedotknu. Majkl dostal prachy od saků bohatých makléřů, aby si natočil další hyperaktivní mojito, které asi polovina nebo spíš většina, nezkousne a pár nadutým skopovým hlavám to bude stačit, a napaří pořádný volský oko do databáze. Tohle je průser od začátku do konce. Všechno postrádá smysl a blafoilní Ryanolds tu prostě byl, aby si vystřídal svoji roli z Deadpoola. Postaviček se tu hemží jak v nějaké čìnské nověle, kde se všichni na vzájem podobaj jak karton vajec. Kostky jsou vrženy, nejde to vzít zpět.. hej, hej, hej! Počkám si ještě na třetí mizerný pokračování, a pokud to bude zase na píču, jako bylo tady, tak to si radši pustím pokračování nekonečného seriálu Rychle a zploštile: Ještě zploštilější..
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Akčňák ve stylu Mission Impossible - parádní parta lidí, skvělá akce a ničemu nevadící zásoba rachejtlí od strýčka Majkla. Necítíl jsem znechucení a zároveň jsem se nenudil, takže v poslední době jeden z těch lepších kousků. A že tohle není starý Bay? Armageddon? Pearl Harbor? Celá série Transformers? Mě v tomhle filmu teda ty sračky ve stylu "postarej se o mojí dceru" nebo "lidstvo nemůže platit za naše chyby" vůbec nechybí.
Martrix
Martrix
2 449 bodů
6
Audiovizuálně nadupaná týmovka plná hlášek, vezoucí se na vlně Rychle a zběsile. Pokud tady byla nějaká snaha přiblížit se MI, tak se naprosto minula účinkem, protože ve výsledku jde o popcornovku pro náctileté...a to i když se jedná o eRkový rating, který byl s výjimkou nahoty využit. A ano, Bay předvedl vše, co se doposud naučil. Spousta autohoniček, vrtulníky, lodě...samozřejmě i jejich destrukce a k tomu nějaký ten klišoidní příběh s pointou, kterou bych našel snad i v Bolkovi a Lolkovi. Chtělo by se říct, že to místy připomínalo práci Luca Bessona, kdyby byl ve velmi špatné formě, netočil svůj scénář, ale zato by měl pořádný rozpočet v zádech. Škoda, některé momenty byly kulervoucí a asi dvě hlášky pobavily.
waeslly
1 768 bodů
6
"RELEASE ... THE BAY"
S7evin
S7evin
331 bodů
2
Obdivuhodně debilní film od chlapa, který v životě nedokázal natočit jedinou přehlednou akční scénu. Pro boomery dobrý.