Dabing Street

76%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
9
Jo, tohle vypadá na zábavný seriál - a pro nás fandy (něco mezi fanoušky a fanatiky) Dejvického divadla Miroslava Krobota je to pohlazení po duši diváka. Souznění mezi režijním přístupem Petra Zelenky a dejvickými oporami, kterým jako scénárista napsal role na tělo (vedle neodolatelného Krobota tentokrát září především trio Melíšková-Čermák-Neužil v závěsu s Voříškovou), je zřejmé. Vypadá to, že pondělní večery u televize budou mít jasnou volbu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Hezký český sitcom. Zelenku mám docela rád a ledasčím mě pobavil i zde, ale funguje to o stupeň míň než jeho lepší filmy. Možná kdybych měl rád alespoň jednu postavu? (Čtyři díly.)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Filcky, Ragbisti a šílené japonské soutěže. Začalo to hodně zábavně, pak přišly nudnější a méně vtipné části, aby se v závěru najelo na vážnější notu a tím se z toho stalo něco o dost zajímavějšího, než asi kdokoliv čekal. Nicméně poslední díl zase "jenom" průměr. Celkově někde mezi 3-4.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8
Dabing street ukázkovým příkladem, že i v Českých končinách jde natočit velmi kvalitně a řemeslně ukázkový seriál, který dokáže konkurovat i světovým seriálům a zároveň má v sobě něco, co jasně definuje českou scénu. Jediná nevýhoda, která může pro někoho být, je postupný vývoj seriálu, který ne každý může čekat a který ne každému sedne. A to postupné zvážnění a větší absence vtipných momentů. Mě naopak tento přístup mile překvapil a díky skvěle napsaným, zahraným zrežírovaným postavám, jenž každá je úplně jiná, jsem si užíval seriál pořád. Zároveň potěší rozdělení témat do samostatných dílů, tudíž každý z nich dostane větší prostor. Bylo by to tak na 70%, ale za ty camea to ještě zvednu.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
9
Další příklad , že přece jen veřejnoprávní TV má smysl . Skvělý , zábavný seriál...stále objevuji znovu Melíškovou ... je bezkonkurenční. Zatažení do hry Bartošky nebo Preisse - skvělý nápad.....Ještě bych rád zatleskal ve stoje Hynkovi Čermákovi.... Petr Zelenka patří mezi nejzajímavější současné tvůrce a mně osobně ještě nezklamal.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
7.5
No, není to špatné, s humorem jako v seriálu Čtvrtá hvězda, takže kdo má rád tvorbu Dejvického divadla, pobaví se. Ze začátku se mi líbil více, než ke konci, kdy už se hodně vaří z vody. Nejvíce zaujala Melíšková, nejméně asi Krobot. Každopádně stojí za zhlédnutí.
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
6
Zelenkovo dabingové studio má slibný rozjezd s klesající tendencí. Jako kdyby se ty nejlepší nápady vystřílely hned v prvních epizodách. Příklon k dramatičnosti, v pozdější fázi seriálu, by nemusel nutně předurčovat kvalitativní úpadek, jen by to chtělo lepší provedení. Přesto má seriál čtveřici postav, které je radost sledovat, funkční témata a především kvalitní herce. /60 %/
siginho
siginho
649 bodů
9
Pro mne po delší době opravdu LUXUSNÍ seriál. Alespoň prozatím,... Po dvou dílech naprostá spokojenost. Dokáže to vyladit nejen úsměv na tváři, ale i řehot! A to je dobře. MOC DOBŘE !
  • Čermák
  • Voříšková
Chalupa
Chalupa
170 bodů
9
Dobrý, dobrý, dobrý. Koukejte na to! Nám co z pohodlnosti nechodíme stát na lístky do Dejvického divadla nic jiného nezbývá.