Šerifská hvězda

70%

Zajímavosti 5

  • První původní produkce Sky Television, která bude vysílána na Channel 4 v rámci inovativní dohody o sdílení obsahu mezi britskou satelitní televizí a jejím volně dostupným "pozemním" televizním konkurentem.
  • Randy's Roadhouse se nachází na adrese 111 3rd Ave SW, High River, Alberta.
  • Zdá se, že příběh postavy Tima Rotha je přinejmenším částečně inspirován dnes již notoricky známým chováním britských policistů v utajení, kteří navázali dlouhodobé intimní vztahy s řadou lidí, které pomáhali vyšetřovat.
  • Místo, kde se seriál odehrává, sice není zmíněno, ale jako hlavní ohnisko fiktivního městečka Little Bear je často používán provinční park Warton Park the Prince Wales hotel. Tam, kde šerif bydlí, je to ve skutečnosti národní park Waterton Lakes (nikoli Warton) (nikoli provinční park). Waterton je také zapsán na seznamu národního dědictví UNESCO. Park sousedí s národním parkem Glacier v Montaně a je součástí mezinárodního parku míru Waterton-Glacier, který byl v roce 1995 zařazen na seznam světového dědictví.
  • Role Mylese Petermana (Joe) byla již dříve nabídnuta Gustavu Goulartovi, který ji chtěl ztvárnit, ale většina termínů natáčení první série se přesně shodovala s termíny jiného projektu, takže herec a zpěvák Gustavo Goulart musel odmítnout, i když chtěl říct ano.