Kickboxer: Odplata

48%
Kickboxer: Odplata

Kurt Sloane (Alain Moussi) právě vyhrál zápas ve WFA. Na pokoji překvapí dva muži, kteří se představí jako U.S. Marshals s tím, že Sloane před 18 měsíci zabil někoho v Thajsku. Kurt se snaží vysvětlit, že šlo o sebeobranu, než se ale naděje, je za pomoci taseru omráčen. Probírá se v thajském vězení, kde mu Moore (Christopher Lambert) sdělí, že má jen dvě možnosti: zůstat napořád za mřížemi nebo se za odměnu jednoho milionu dolarů postavit v ringu současnému šampionovi, kterým je Mongkut (Hafþór Júlíus Björnsson).




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Po roce přichází druhý díl nového Kickboxera a opět se to nese ve stejném duchu. Dá se říct,že akce je tu od první minuty až do té závěrečné. Tolik bojových scén jsem vážně dlouho v jednom filmu neviděl. Většina z nich má spád a originální choreografii. Jelikož se jedná o pokračování,tak bylo potřeba nahradit Davea Bautistu někým větším a silnějším. To vše naplno splnil Hafþór Júlíus Björnsson,který má přímo obří proporce. Ve vedlejších rolích se zde objevilo obrovské množství známých tváří. Pokud tedy máte rádi bojové a silové sporty,tak zde budete naprosto spokojeni. Objeví se zde Mike Tyson,Wanderlei Silva,Fabricio Werdum,Roy Nelson,Brian Shaw,nebo dokonce fotbalista Ronaldinho. Hlavní zápornou postavu ztvárnil Christopher Lambert jemuž jsem to vůbec nevěřil. Sorry. Dokud se ve filmu bojuje (což je 90% filmu) je vše v pořádku,ale pokud dojde na dialogy,tak to děsně trhá uši a snímek sklouzne do hodně kalných vod. Mike Tyson je ten nejhorší herec na světe a jeho dialogy zněly místy hodně směšně. Děj byl často velmi zmatený a nazývat ho béčkovým by byla urážkou béčkových filmů. Kde se ve vězení vzaly kopačáky je mi záhadou. Digitální triky vypadají děsně a možná by bylo vhodnější natočit scény tak,aby nemusely být použité. Navíc Kickboxer: Retaliation je přesně ten typ filmů kde má každý pohyb nějaký zvuk (Kopnutí,švih sekerou). Pokud se přes všechnu tuhle nesmyslnou omáčku pokusíte přejít,tak se v závěru i dobře pobavíte,tak jako se to povedlo mně.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5.5
O poznání lepší pokračování než remake originálu, uff. Film jsem viděl na italské televizi v hlavním vysílacím čase a už od úvodních titulků bylo jasné, že tentokrát se bude méně filozofovat a více bojovat. Borci předvádí dobré herecké výkony, ale až na JCVD a Christophera Lamberta tam hrát nikdo moc neumí.

Dodatečné informace

Původní název:
Kickboxer: Retaliation (více)
  • USA Kickboxer: Odplata
  • USA Kickboxer: Retaliation
  • USA Kickboxer: Contraataque
  • USA Kickboxer - Die Abrechnung
  • USA Kickboxer: L'héritage
  • USA Kickboxer : L'Héritage
  • USA Kickboxer: Odwet
  • USA Kickboxer: Retaliação
  • USA Kickboxer - Retaliation
  • USA Kickboxer: Η εκδίκηση
Země původu:
USA
Rozpočet:
13 mil. USD
Tržby:
0 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kickboxer: Odplata