Aliho partáci

11%
Aliho partáci
Aliho partáci

Pokračování pořadu Hrajeme s Alim nabírá nových obrátek! Připravte se na nálož nových rubrik, recenzí, upoutávek a soutěží!



filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
0
Není to vtipné, není zábavné a vždycky když se tam někdy objeví zajímavý hosté (Kohák, David, Cífka) tak toho vůbec není využito a Ali a jeho banda z nich dělají hlupáky. Je mi líto, že tímhle děcka tráví svůj čas a poté ani nedokážou dokoukat Gran Torino. Jo budoucnost dnešních děcek vypadá skvěle :(
Klajnik
Klajnik
8 634 bodů
0
Varování pro rodiče: Pokud si vaše dítě našlo zalíbení v takovéto hromadě sraček, tak jste jako rodič selhal. Internetový cancer v útlém dětství vloží dětem do hlavy omezené představy o vnímání světa a lidí. Z vašeho potomka vyroste bezcharakterní vadnej debil s velmi omezenou slovní zásobou. Apeluji na všechny rádoby rodiče. Ukažte svým potomkům kvalitu, nikoliv internetovou rakovinu. Chcete snad aby vaše dítě mělo nějakou hodnotu, nemám pravdu? Pokud mu dovolíte cpát do hlavy takovéhle sračky, tak ho můžete rovno zabít. Alespoň uděláte službu společnosti. Dávám odpad, protože vím, že internetová rakovina je stejná jako ta typická. Dítě se jí nezbaví a během dospívání jí bude různými způsoby šířit dál (např. psí filtr ze snapchatu). Hrajeme s Alim je vyloženě zlé. Prostředek na otupělost a omezenost dětí v rané fázi vývoje. Toto a věci tomu podobné, mají fatální dopad na vnímání člověka.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
8
Nechápu na co tu všichni kydáte špínu.To jste všichni stoletý důchodci? Né že by ten pořad neměl chyby,to ne.Ale 7%?.Už jen scény s Fattym si zaslouží 4*.

Dodatečné informace

Původní název:
Aliho partáci (více)
  • Česká republika Aliho partáci
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění