Hellboy

55%

Komentáře a recenze 43

Dle počtu bodů
sexipsik
sexipsik
492 bodů
6
Osobně se mi film líbil. Tedy v tom smyslu, že byl velmi velmi zábavný. Dala by se tomu vytknout fúra věcí, ale to už udělali ostatní. Hlavní je, že je to povedená oddechovka. Alespoň pro mě. Pokud bych měl něco vyzdvihnout (toho je tu okolo zase obecně málo), tak humor a SOUNDTRACK. Ou yes!
dis
dis
461 bodů
4
Další ze zbytečných filmu, které nota bene dojedou na mizerný scénář. Po Perlmanově a de Torově verzi odvaha do toho jít - ale proč ne, prostě se snaží hrát si na komiksovou verzi. Ale Frank Miller je sice drsnej, nicméně pod kuží laskavej. Tohle má místy vizuál a brutální nápady, které by mohly pusobit, jen ty myšlenky nějak utekly. Fakt vlastní cesta, to sice ano (a do jistý míry je to chvályhodný), jenže ta cesta vede do slepý uličky.
S7evin
S7evin
331 bodů
1.5
Strašný, strašný, příšerný! Pár procent za Harboura, který se to snaží držet nad vodou. Většinou jsou to jen prázdné pseudovtipné hlášky a nepochopitelné "zvraty" a momenty. Výprava zůstala někde za kopcem. Po dvou hodinách si uvědomíte, že jste viděli asi desetiminutovou zápletku, víc si nevybavíte.
shalmirane
223 bodů
5.5
Zápletka s královnou čarodějnic se dala tak krásně uchopit, pořádně to potopit od mystična,... napojit na pekelnou minulost, propojit pořádně s Artušovskými legalndami, ale ne - jen finální přestřelka ve městě a konec. To už mi přišli lepší Old Ones v jedničce nebo Naruda ve dvojce.
Ferlovsky
Ferlovsky
213 bodů
7
i když dávám přednost verzi s Ronem Pearlmanem tak to nebylo špatné. David Harbour také nabývá na popularitě a takové filmy mu sedí.
lukes-houmr-bures
lukes-houmr-bures
204 bodů
5
za mě teda hodně nepovedený starej hellboy byl mnohem lepší
Bonny4
Bonny4
105 bodů
8.5
Jako samostatný film hodnotím velmi kladně, ale protože předchozí dva filmy byly jedny z mích nejoblíbenějších tak se mi tolik nelíbil. Celou dobu si myslím že děj následuje po předchozích dílech, ale nakonci zjistím že vlastně možná ne. Navíc se mi nelíbí změna historie která byly v původních filmech vynikající, zatímco tady je pozměněná a to k horšímu.
stalkicz
stalkicz
56 bodů
7
Torova Hellboye jsem nevidel, ale po shlednuti teto verze jsem se rozhodl se to napravit. Ano film ma velke chyby, scenar je fakt trochu divny (mustky jako odbocka k merlinovi). Film celkove je ale jednoznacne podhodnoceny. Urcite neni horsi nez ty nejslabsi marvelovky. Ve finale je to celkem povedena jednodussi zabava, ktera se sice obcas zadrhne, obcas je humr prilis nuceny a trendy ale povedenych zabavnych momentu si par uzijete.