Mayweather vs. McGregor

?
Mayweather vs. McGregor
Plakát traileru

Boxerské utkání století mezi dosud neporaženým Floydem Mayweatherem Jr. a Conorem McGregorem. Uskutečnilo se v sobotu 26. 8. 2017 v nedavské T-Mobile Areně Paradise.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Na zápas jsem se vážně těšil. Kolem tohoto souboje byl obrovský mediální humbuk a oba dva borci tomu svým vystupováním správně přikládali pod kotel. Jenže kdo viděl zápas,tak moc dobře ví,že tohle všechno opravdu bylo jen jedno velké divadlo,které naplnilo nejednu kapsu. Conor není boxer a na jeho stylu to šlo vidět každým pohybem. Floyd to po celou dobu kontroloval a ve správný moment zasadil rozhodující úder,kterou už Conor neustál. Mohlo to skončit aspoň KO,ale rozhodčí to necitlivě ukončil. Jako show to byla dobré,ale jako zápas to nestálo za nic.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
5.5
Mediální masáž byla dlouhá a tvrdá, ale kvalita zápasu až taková ne. Je to trošku nefér, ale McGrogor do toho šel s malou šancí a asi s vidinou nehorázné sumy za zápas. Já tajně věřil právě jemu a přál jsem mu to. Toto utkání asi roztočí kolotoč takových to zápasů a snad se nedočkáme třeba zápasu zápasník Sumo s boxerem muší váhy ve volném stylu :)

Dodatečné informace

Původní název:
Mayweather vs. McGregor (více)
  • USA Mayweather vs. McGregor
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění