Alibi na klíč

71%
Alibi na klíč
Užívejte si neřestí, Alibi na klíč to za vás vyžehlí. A nikdo se nic nedozví. Bláznivá komedie o kanceláři, která poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli klid od všeho? Hrdinové z Alibi na míru všechno zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Hlavní hrdina filmu a všech možných alibi se jde konečně seznámit s rodiči své úžasné přítelkyně a zjistí, že jejího tátu vlastně docela dobře zná. Právě mu totiž připravil fantastické krytí na víkendové zálety. Takže malér. Lavina šílených událostí a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A nejen to. Jakmile jedna odezní, už je tu druhá . . a třetí . . a čtvrtá. (Bontonfilm)



Recenze: Alibi na klíč

Kinobox.cz
60%

Takže, je to blbost, ale má to švih, odehrává se to převážně v atraktivním Cannes a dokazuje to, že k natočení ucházející komedie stačí dát si s ní aspoň trochu práce. Pokud umíte francouzsky, tak byste si asi měli ještě nějaká procenta připočíst.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Tak to Frantíci opět rozbalili v plné parádě. Alibi.com je nesmírně zábavnou komedií,která je v rámci žánru opravdovou lahůdkou. Takové komedie umí opravdu jen Francouzi. Snímek nabízí spousty zábavných scén ve kterých nechybí ani různé parodie na hollywoodské snímky viz. Fast and Furious, Bloodsport, Assassins Creed, nebo Star Wars. Stejně tak je zde velmi zábavně podané téma uprchlické krize kdy imigranti na člunu plují do Francie. Zkrátka je zde toho opravdu spousty čemu se může divák zasmát.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Výborná komedie. Hned po skončení jsem přemýšlel i o pěti, jenže na to to byla imho až moc instantní zábava, navíc mi ta Gregova přítelkyně byla dost nesympatická. Ale od Klamače srdcí asi frantíci nic lepšího neměli.
Jamie76
Jamie76
4 243 bodů
8
Francouzské komedie jsou zpátky na výslunní. Toto je opravu provedená komedie, a dvojka je prý ještě lepší. Něco ve stylu Fotr je Lotr…


Dodatečné informace

Původní název:
Alibi.com (více)
  • Francie Alibi na klíč
  • Francie Alibi.com
Premiéra v ČR:
12. 10. 2017
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Francie
Přístupnost:
12+
Čeština:
Alibi na klíč je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Alibi na klíč


Podobné


Powered byJustWatch